Pavle, zkoušel jsi někdy leštit i zadní světla? Origo zadní světla (asi nejen) na E38 mají vždycky hrozně zašedlé couvačky a někteří lidé tvrdí, že to je zvenku a jde to odstranit rozleštěním...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!
Mě hlavně zajímá jestli tím lze opravit ty zašedlé couvačky... všichni tvrdí že jo, ale nikdo to nemá...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
jarda píše:Pavle, zkoušel jsi někdy leštit i zadní světla? Origo zadní světla (asi nejen) na E38 mají vždycky hrozně zašedlé couvačky a někteří lidé tvrdí, že to je zvenku a jde to odstranit rozleštěním...
zadní světla umím aniž bych je musel brousit šmirglem nebo něčím podobným...nedávno jsem dělal lampy Fipovi na je E38 taky měl tu zpátečku vyžloutlou ...
jerry píše:No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!
zdar pane... Lonskej rok byl pro mě hektickej...vše se mi jebalo pod rukama ...dlouho jsem tu nechodil ...a po půl roce mi bylo blbé ti psát...podivej ..momentálně jsem bez práce,takže mě to leštění živý naplno než si něco najdu..takže za mnou můžeš kdykoliv... anebo si budu muset udělat vejlet za tebou což ted mi problém tak nedělá když mám času dost...minulej tejden si mě objednali na jedno auto do olmíku a po cenové domluvě jsme tam jel ... takže se ti omlouvám ale pokud budemspolem mluvit osobně tak ti to vysvětlím ... ted už jsme ready a v plné parádě
jerry píše:No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!
zdar pane... Lonskej rok byl pro mě hektickej...vše se mi jebalo pod rukama ...dlouho jsem tu nechodil ...a po půl roce mi bylo blbé ti psát...podivej ..momentálně jsem bez práce,takže mě to leštění živý naplno než si něco najdu..takže za mnou můžeš kdykoliv... anebo si budu muset udělat vejlet za tebou což ted mi problém tak nedělá když mám času dost...minulej tejden si mě objednali na jedno auto do olmíku a po cenové domluvě jsme tam jel ... takže se ti omlouvám ale pokud budemspolem mluvit osobně tak ti to vysvětlím ... ted už jsme ready a v plné parádě
V pohode,Pavle,nijak jsem to nehonil...ale jestli by sis udelal cestu do Prahy,tak si jsem jistej,ze budes mit dost zajemcu. Se mnou muzes pocitat na stopro,tak to nejak promysli a dej vedet.
Telefon na Tebe samozřejmě mám, ale myslím si, že ta zadní světla budou zajímat víc lidí. Nabyla by fotka před a po?
jarda píše:Telefon na Tebe samozřejmě mám, ale myslím si, že ta zadní světla budou zajímat víc lidí. Nabyla by fotka před a po?
to nemám... já u těch azdních světel před a po moc neřeším protože tam většinou vím že to jde vyleštit bez problémů ... a ztřeba se někdy nějaká sedma objeví stím to problémem tak to vyfotím
Tak jsem zrovna dnes nechal ruce na autě při snaze ho naleštit, ale to co jsem tu viděl a četl, to je bomba!! Pavle, mám to k Tobě hodně přez 350 Km, klidně se objednám a přijedu, jen mám dotaz- asi jako každý mám otlučený předek- kapotu a nárazník z běžného provozu- kamínky atd, dokážeš si s tím taky poradit? Spíš bych to viděl na lakýrničinu...
Dík za odpověď
Jirka36 píše:Tak jsem zrovna dnes nechal ruce na autě při snaze ho naleštit, ale to co jsem tu viděl a četl, to je bomba!! Pavle, mám to k Tobě hodně přez 350 Km, klidně se objednám a přijedu, jen mám dotaz- asi jako každý mám otlučený předek- kapotu a nárazník z běžného provozu- kamínky atd, dokážeš si s tím taky poradit? Spíš bych to viděl na lakýrničinu... Dík za odpověď