Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Renovace laků a čištění interiéru NEW www.lestimeauta.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel

#181 Příspěvek od Pavel »

Player1 píše:Málem bych zapomněl... Pavle, díky moc za skvělou práci a příjemně strávenej den u tebe. Oktávka je pořád jako zrcadlo.

K těm vyleštěným světlům - příšel na to potom nějakej bezbarvej lak? Vypadá to luxusně, jako nový.

bez laku ..jenom rozleštění ... skusil jsem to na svojich lampách --- uvidím jak se to bude vyvíjet
jarda

#182 Příspěvek od jarda »

Pavle, zkoušel jsi někdy leštit i zadní světla? Origo zadní světla (asi nejen) na E38 mají vždycky hrozně zašedlé couvačky a někteří lidé tvrdí, že to je zvenku a jde to odstranit rozleštěním...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jerry

#183 Příspěvek od jerry »

No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... :lol: Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#184 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel mi lestil i zadni lampy a vypadaly perfektne....
jarda

#185 Příspěvek od jarda »

Mě hlavně zajímá jestli tím lze opravit ty zašedlé couvačky... všichni tvrdí že jo, ale nikdo to nemá...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#186 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tak to nevim ted z hlavy . Ale PAvel ma telefon na prvni strance a urcite vstricne poda informace.
Pavel

#187 Příspěvek od Pavel »

jarda píše:Pavle, zkoušel jsi někdy leštit i zadní světla? Origo zadní světla (asi nejen) na E38 mají vždycky hrozně zašedlé couvačky a někteří lidé tvrdí, že to je zvenku a jde to odstranit rozleštěním...

zadní světla umím aniž bych je musel brousit šmirglem nebo něčím podobným...nedávno jsem dělal lampy Fipovi na je E38 taky měl tu zpátečku vyžloutlou ...
Pavel

#188 Příspěvek od Pavel »

jarda píše:Mě hlavně zajímá jestli tím lze opravit ty zašedlé couvačky... všichni tvrdí že jo, ale nikdo to nemá...

však jsi byl už mě ..ty nemáš telefon na mě ??? :) 721 543 982
Pavel

#189 Příspěvek od Pavel »

jerry píše:No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... :lol: Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!

zdar pane... Lonskej rok byl pro mě hektickej...vše se mi jebalo pod rukama ...dlouho jsem tu nechodil ...a po půl roce mi bylo blbé ti psát...podivej ..momentálně jsem bez práce,takže mě to leštění živý naplno než si něco najdu..takže za mnou můžeš kdykoliv... anebo si budu muset udělat vejlet za tebou což ted mi problém tak nedělá když mám času dost...minulej tejden si mě objednali na jedno auto do olmíku a po cenové domluvě jsme tam jel ... takže se ti omlouvám ale pokud budemspolem mluvit osobně tak ti to vysvětlím ... ted už jsme ready a v plné parádě :D
caknakis

#190 Příspěvek od caknakis »

Co takhle zorganizovat leštící grupáč v Práglu???

Kdo by měl zájem? A byl by jsi Pavle ochotný dorazit až sem?
Pavel

#191 Příspěvek od Pavel »

caknakis píše:Co takhle zorganizovat leštící grupáč v Práglu???

Kdo by měl zájem? A byl by jsi Pavle ochotný dorazit až sem?

na tuhle akci už mě uváděl právě JERRY ... tehdy to nešlo skrze práci ... ted by to i šlo když jsem sám na sebe
jerry

#192 Příspěvek od jerry »

Pavel píše:
jerry píše:No,Pavle,ja bych k tobe taky hrozne rad zajel jak na cisteni,tak na ty svetla,ale psal jsem ti SZ uz vloni a jeste sis ji nevyzvedl... :lol: Tak mi zkus dat alespon tady vedet,kdy by se to dalo udelat. Dik!

zdar pane... Lonskej rok byl pro mě hektickej...vše se mi jebalo pod rukama ...dlouho jsem tu nechodil ...a po půl roce mi bylo blbé ti psát...podivej ..momentálně jsem bez práce,takže mě to leštění živý naplno než si něco najdu..takže za mnou můžeš kdykoliv... anebo si budu muset udělat vejlet za tebou což ted mi problém tak nedělá když mám času dost...minulej tejden si mě objednali na jedno auto do olmíku a po cenové domluvě jsme tam jel ... takže se ti omlouvám ale pokud budemspolem mluvit osobně tak ti to vysvětlím ... ted už jsme ready a v plné parádě :D

V pohode,Pavle,nijak jsem to nehonil...ale jestli by sis udelal cestu do Prahy,tak si jsem jistej,ze budes mit dost zajemcu. Se mnou muzes pocitat na stopro,tak to nejak promysli a dej vedet.
jarda

#193 Příspěvek od jarda »

Telefon na Tebe samozřejmě mám, ale myslím si, že ta zadní světla budou zajímat víc lidí. Nabyla by fotka před a po?
Pavel

#194 Příspěvek od Pavel »

jarda píše:Telefon na Tebe samozřejmě mám, ale myslím si, že ta zadní světla budou zajímat víc lidí. Nabyla by fotka před a po?

to nemám... já u těch azdních světel před a po moc neřeším protože tam většinou vím že to jde vyleštit bez problémů ... :D a ztřeba se někdy nějaká sedma objeví stím to problémem tak to vyfotím
Pavel

#195 Příspěvek od Pavel »

takže už konečně umíme i přední světla opravovat ... viz foto

omlouvám se za kvalitu.... foceno mobilem ...

Opel Astra ... 8)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:lol: :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

cena za jedno světlo je 300 .- v případě zájmu je potřeba se objednat aby se objednaly potřebné pomůcky :)
Pavel

#196 Příspěvek od Pavel »

pár fotek netradičního leštění a čištění .... :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jirka36

#197 Příspěvek od Jirka36 »

Tak jsem zrovna dnes nechal ruce na autě při snaze ho naleštit, ale to co jsem tu viděl a četl, to je bomba!! Pavle, mám to k Tobě hodně přez 350 Km, klidně se objednám a přijedu, jen mám dotaz- asi jako každý mám otlučený předek- kapotu a nárazník z běžného provozu- kamínky atd, dokážeš si s tím taky poradit? Spíš bych to viděl na lakýrničinu...
Dík za odpověď

Jirka
Pavel

#198 Příspěvek od Pavel »

Jirka36 píše:Tak jsem zrovna dnes nechal ruce na autě při snaze ho naleštit, ale to co jsem tu viděl a četl, to je bomba!! Pavle, mám to k Tobě hodně přez 350 Km, klidně se objednám a přijedu, jen mám dotaz- asi jako každý mám otlučený předek- kapotu a nárazník z běžného provozu- kamínky atd, dokážeš si s tím taky poradit? Spíš bych to viděl na lakýrničinu...
Dík za odpověď

Jirka

Jirko ..jedině olakovat ..tam není co vymyslet ..
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#199 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pokud by byla akce v Praze taky bych se pridal.. Jak to Pavle vidíš?
N54 PWR
Rendis

#200 Příspěvek od Rendis »

Lukas H. píše:Pokud by byla akce v Praze taky bych se pridal.. Jak to Pavle vidíš?

....že se mu to asi nevyplatí :)
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Odpovědět