Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ODETUN Brno/Šlapanice
- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
ST3Pi píše:komu?
Te firme samozrejme!
Ptam se, protoze tohle jmeno slyslim poprve.
Pokud se jedna o firmu viz link http://www.odetun.cz/, tak uz je mi to jasny.
Zdravím, mám tam auto už asi měsíc. Není to z důvodu toho, že by se pánové flákali nebo si s tím nevěděli rady, ale koupil jsem bohužel kousek, který je velice problémový. Vysralo se mi na něm hned turbodmýchadlo, po té se ukázalo, že jsou v katastrofálním stavu dva vstřiky a po výměně těchto vstřiků jsme zjistili, že jeden vstřik už stihnul propálit píst. Tudíž mě teď čeká výměna nebo oprava motoru. Jelikož nemám plat poslance, tak hodně uvažuju a kalkuluju, která varianta je pro mne nejlepší. Už tak jsem do toho dal spoustu, ale opravdu spoustu peněž, protože turbo a vstřiky nejsou zrovna levná záležitost (investicím do oprav se blížím pořizovací ceně a to jsem eště nevyřešil ten motor). Je pravda, že mi mohl pan Odehnal nabídnout nějaké starší vstřiky na zkoušku, abychom zjistili, jestli nahodou už nenadělali ty špatné nějakou další neplechu. Mě to napadlo až když už bylo vše jasné, ale pan Odehnal to mohl ze zkušenosti aspoň předvídat. Zatím nemohu říct zda je tento servis dobrý nebo ne, ale tvaří se profesionálně. Teď už jen doufam, že až vyměním nebo opravím motor, tak snad neodejde spojka, převodovka nebo nějaká další finančně náročná sranda.
aktuálně tam mám na opravu auto, majitel je evidentně zkušený a hlavně vstřícný... prověřil mi jestli se na auto vztahují nějaký svolávačky. zatím doporučuju. jel jsem k němu na doporučení.
2x jsem byl u Luňáčka a tak arogantního chlapa jsem dlouho nepotkal. byl jsem u něj pár let z5 s e46 330i a stejná zkušenost - odrzlej, okamžitě na tykačku, kecy ohledně samodomo diagnostiky (říkal jsem, že mám doma inpu na hraní, ale to bylo pouze konstatování, žádné závěry jsem z toho nedělal), takže stodola někde u skleníku v poli never more..
2x jsem byl u Luňáčka a tak arogantního chlapa jsem dlouho nepotkal. byl jsem u něj pár let z5 s e46 330i a stejná zkušenost - odrzlej, okamžitě na tykačku, kecy ohledně samodomo diagnostiky (říkal jsem, že mám doma inpu na hraní, ale to bylo pouze konstatování, žádné závěry jsem z toho nedělal), takže stodola někde u skleníku v poli never more..
Ahoj ..Vozím tam firemní auta a zatím vše v pořádku
Tipps:über das Spiel FIFA irgendwelche Probleme und Not sowie einige Fut 14 Ultimate Team Coins Nachfrage und Diskussionen FIFAUTC.COM freut sich, Ihre Fragen zu beantworten. Besuchen Sie unsere Homepage 24 Stunden Interaktion der Spieler! http://www.fifautc.com
Tipps:über das Spiel FIFA irgendwelche Probleme und Not sowie einige Fut 14 Ultimate Team Coins Nachfrage und Diskussionen FIFAUTC.COM freut sich, Ihre Fragen zu beantworten. Besuchen Sie unsere Homepage 24 Stunden Interaktion der Spieler! http://www.fifautc.com