Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ODETUN Brno/Šlapanice

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Selix

#1 Příspěvek od Selix »

nějaké zkušenosti? jezdí tam někdo?
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od radim2561 »

Taky by mě zajímaly zkušenosti s tímto servisem.
Nikdo nejezdí?
Cawba
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Cawba »

O co jde?
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od radim2561 »

Mě jde pouze o to zjistit jestli je tento servis v pohodě.
Jestli se k autům chovají s "láskou" a nesnaží se jen sedrat klienta na kost.
Jestli výsledná práce odpovídá použitým finančním prostředkům :-)
Díky
ST3Pi

#5 Příspěvek od ST3Pi »

Cawba píše:O co jde?

komu?
Cawba
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Cawba »

ST3Pi píše:komu?

Te firme samozrejme!

Ptam se, protoze tohle jmeno slyslim poprve.
Pokud se jedna o firmu viz link http://www.odetun.cz/, tak uz je mi to jasny.
contract

#7 Příspěvek od contract »

Ahoj ..Vozím tam firemní auta a zatím vše v pořádku. Dokonce mě překvapil přístup Pana Odehnala typu, tohle vám tam dám a pokud to přestane zlobit tak mě to zaplatíte :-) Blbnul volnoběh.
zzzx3

#8 Příspěvek od zzzx3 »

Já tam byl dneska. Jsou slušní, majitel je hodně zkušený a mechanik se kterým jsem mluvil taky. Dostal jsem tip od kamoše co dřív jezdil do Moravan s M3. Byl jsem jen jednou na výměnu oleje v převodovce a nové brzdy. Převodovka řadí jak nová a brzdy brzdí :D Za mě dobrý
Bluma

#9 Příspěvek od Bluma »

Zdravím, mám tam auto už asi měsíc. Není to z důvodu toho, že by se pánové flákali nebo si s tím nevěděli rady, ale koupil jsem bohužel kousek, který je velice problémový. Vysralo se mi na něm hned turbodmýchadlo, po té se ukázalo, že jsou v katastrofálním stavu dva vstřiky a po výměně těchto vstřiků jsme zjistili, že jeden vstřik už stihnul propálit píst. Tudíž mě teď čeká výměna nebo oprava motoru. Jelikož nemám plat poslance, tak hodně uvažuju a kalkuluju, která varianta je pro mne nejlepší. Už tak jsem do toho dal spoustu, ale opravdu spoustu peněž, protože turbo a vstřiky nejsou zrovna levná záležitost (investicím do oprav se blížím pořizovací ceně a to jsem eště nevyřešil ten motor). Je pravda, že mi mohl pan Odehnal nabídnout nějaké starší vstřiky na zkoušku, abychom zjistili, jestli nahodou už nenadělali ty špatné nějakou další neplechu. Mě to napadlo až když už bylo vše jasné, ale pan Odehnal to mohl ze zkušenosti aspoň předvídat. Zatím nemohu říct zda je tento servis dobrý nebo ne, ale tvaří se profesionálně. Teď už jen doufam, že až vyměním nebo opravím motor, tak snad neodejde spojka, převodovka nebo nějaká další finančně náročná sranda.
crave007
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od crave007 »

taky mohu doporucit. byl sem tam mockrat a vse bezproblemu
kenzee

#11 Příspěvek od kenzee »

aktuálně tam mám na opravu auto, majitel je evidentně zkušený a hlavně vstřícný... prověřil mi jestli se na auto vztahují nějaký svolávačky. zatím doporučuju. jel jsem k němu na doporučení.

2x jsem byl u Luňáčka a tak arogantního chlapa jsem dlouho nepotkal. byl jsem u něj pár let z5 s e46 330i a stejná zkušenost - odrzlej, okamžitě na tykačku, kecy ohledně samodomo diagnostiky (říkal jsem, že mám doma inpu na hraní, ale to bylo pouze konstatování, žádné závěry jsem z toho nedělal), takže stodola někde u skleníku v poli never more..
Tecto

#12 Příspěvek od Tecto »

Zkuste ještě popojet o 2km dál - tam je KP Design Blažovice. A ty můžu doporučit na 100%.
timuJack

#13 Příspěvek od timuJack »

Ahoj ..Vozím tam firemní auta a zatím vše v pořádku

Tipps:über das Spiel FIFA irgendwelche Probleme und Not sowie einige Fut 14 Ultimate Team Coins Nachfrage und Diskussionen FIFAUTC.COM freut sich, Ihre Fragen zu beantworten. Besuchen Sie unsere Homepage 24 Stunden Interaktion der Spieler! http://www.fifautc.com
Odpovědět