Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Auto Hašek

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
mitocross

#1 Příspěvek od mitocross »

Dobry den,
Prosim o informacie a skusenosti s predajcom Auto Hašek v Prahe 9. Maju v ponuke pre mna zaujimave auta, ale trochu nerozumiem dovod, preco predavaju len BMW a nie su autorizovany predajca BMW. Predavaju aj fungl nove auta. Ako to riesia so zarukami a servisom?
Kto ma konkretnu skusenost?
Vopred dakujem za odpovede
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od zavarenec »

Hašek nemá koncesi BMW. Prodává nové auta, většinou dovezené z DE. Na servis a záruku jako takovou to nemá žádný vliv. Servis nemá, pouze "dohazuje" jinam.

Jinak bazarovky, kde se co namane... p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...

Pokud si tam koupíš auto, které má 5 let záruky, můžeš jezdit kamkoliv jinam do servisu.
mitocross

#3 Příspěvek od mitocross »

zavarenec píše:p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...

Mozes to rozvinut? Mam zaujem prave o ojazdene.
Diky.
janbrasna

#4 Příspěvek od janbrasna »

zavarenec píše:p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...

Já bych taky kdyžtak poprosil, jestli to můžeš trošku rozvést…

Byl jsem se tam několikrát podívat, byli snad první kdo měli na showroomu M6 Cabrio, taky jednu z posledních 1M co vůbec byly na prodej … a projížděl jsem pár ojetin co jsem vybíral pro kolegu. A veliká spokojenost. Nový auta exkluzivní, ojetiny s dobrým rodokmenem v supr stavu za dobrý peníze, a hlavně všichni na prodejně se fakt starali — udělali na mě dobrej dojem.

Tak bych jen rád případně věděl, jestli si dávat na něco pozor nebo tak…
Odpovědět