Dobry den,
Prosim o informacie a skusenosti s predajcom Auto Hašek v Prahe 9. Maju v ponuke pre mna zaujimave auta, ale trochu nerozumiem dovod, preco predavaju len BMW a nie su autorizovany predajca BMW. Predavaju aj fungl nove auta. Ako to riesia so zarukami a servisom?
Kto ma konkretnu skusenost?
Vopred dakujem za odpovede
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Auto Hašek
Hašek nemá koncesi BMW. Prodává nové auta, většinou dovezené z DE. Na servis a záruku jako takovou to nemá žádný vliv. Servis nemá, pouze "dohazuje" jinam.
Jinak bazarovky, kde se co namane... p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...
Pokud si tam koupíš auto, které má 5 let záruky, můžeš jezdit kamkoliv jinam do servisu.
Jinak bazarovky, kde se co namane... p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...
Pokud si tam koupíš auto, které má 5 let záruky, můžeš jezdit kamkoliv jinam do servisu.
Já bych taky kdyžtak poprosil, jestli to můžeš trošku rozvést…zavarenec píše:p. Hašek sám o sobě je zvláštní osoba a jeho jednání je někdy opravdu divné...
Byl jsem se tam několikrát podívat, byli snad první kdo měli na showroomu M6 Cabrio, taky jednu z posledních 1M co vůbec byly na prodej … a projížděl jsem pár ojetin co jsem vybíral pro kolegu. A veliká spokojenost. Nový auta exkluzivní, ojetiny s dobrým rodokmenem v supr stavu za dobrý peníze, a hlavně všichni na prodejně se fakt starali — udělali na mě dobrej dojem.
Tak bych jen rád případně věděl, jestli si dávat na něco pozor nebo tak…