Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kaps.cz
-
Driv meli s kvalitou prace docela problemy, ted za posledni 2 roky jsem na ne neslysel zadny spatny slovo. Co ale pretrvava jsou nesmyslne vysoke ceny, fakticky je to nejdrazzsi servis prevodovek v CR.
Btw. u nich se prevodovky jen rozdelavaji/ skladaji, vymenuji dily. Vsechny opravy at uz mechatroniky, hydromenice atd. jim delaji externi firmy, proto asi ta cena.
Btw. u nich se prevodovky jen rozdelavaji/ skladaji, vymenuji dily. Vsechny opravy at uz mechatroniky, hydromenice atd. jim delaji externi firmy, proto asi ta cena.
Na fóru se dost mluvilo o firme http://www.jptransmissions.cz/onas.htm. Osobně uvažuji, že bych se tam někdy stavil - automat čas od času kope. Jsou prý kvalitní a nejsou drazí. Zkušenost ale nemam.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Pred casem se tady resilo, ze Snejk uz dela i prevodovky, a to za zajimavy penize.
Jptransmissions - pomerne kladne ohlasy (osobne znam pouze jednu A8, ktera se tam nejakou dobu tocila porad dokola
). Ale uzcite bych tam nejezdil pro nejakou radu, daji jen jednu - okamzite rozebrat a komplet udelat pri jakemkoliv problemu.
Jinak porad plati to co pred x lety, v CR neexistuje opravar automatu, ktery by mel jen kladne reference.
Jptransmissions - pomerne kladne ohlasy (osobne znam pouze jednu A8, ktera se tam nejakou dobu tocila porad dokola

Jinak porad plati to co pred x lety, v CR neexistuje opravar automatu, ktery by mel jen kladne reference.
tak vše proběhlo v naprostým pořádku a profesionálně. jsem maximálně spokojen, oprava trvala tři dny. Opravili hydroměnič plus oleje a za 19 tis bez dph a ještě mi umyli celý auto jak z venku tak ze vnitř. auto teď řadí úplně parádně a dokonce mi šla spotřeba o litr dolů
) Kdyby něco, dám vědět. Je na to i záruka, tak uvidíme.