Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kaps.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Whizour

#1 Příspěvek od Whizour »

Ahoj, jsem obejdnanej na pátek na opravu převodovky do kaps v Kojetíně, máte někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc. Ujištuji se abych to nedal někam kam nemám. :-)
tanner540i

#2 Příspěvek od tanner540i »

Driv meli s kvalitou prace docela problemy, ted za posledni 2 roky jsem na ne neslysel zadny spatny slovo. Co ale pretrvava jsou nesmyslne vysoke ceny, fakticky je to nejdrazzsi servis prevodovek v CR.

Btw. u nich se prevodovky jen rozdelavaji/ skladaji, vymenuji dily. Vsechny opravy at uz mechatroniky, hydromenice atd. jim delaji externi firmy, proto asi ta cena.
Whizour

#3 Příspěvek od Whizour »

aha, a koho by jsi doporučil? kaps mi doporučil kamarád co mi dělá auto a má super servis, říkal mi že s kaps neměl nikdy problém. Rád bych ušetřil, bude asi v prdeli hydroměnič, ale zas nechci šetřit na úkor kvality. Nějaký doporučení, ověřený?
rooc

#4 Příspěvek od rooc »

jojo známej si tam dělal převodovku na e 400cdi....za 2 měsíce mu mrdla i ta jjich kvalitně repasovaná.., tak si šel koupit novou,.., reklamaci jejich práce neuznali..., tam nikdy..teda spoň za mě
Whizour

#5 Příspěvek od Whizour »

ono je to těžký, každej říká že známej, nebo známýho známej. Prom3 tvrdí že mu dali o dva litry míň oleje a tím se mu převodovka posrala. Když ale obvolám kluky co dělaj auta, tak ti doporučej KAPS a každej tam udělal pěknejch pár převodovek. takže zkusím KAPS a uvidí se.
hurvajs77

#6 Příspěvek od hurvajs77 »

Na fóru se dost mluvilo o firme http://www.jptransmissions.cz/onas.htm. Osobně uvažuji, že bych se tam někdy stavil - automat čas od času kope. Jsou prý kvalitní a nejsou drazí. Zkušenost ale nemam.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
tanner540i

#7 Příspěvek od tanner540i »

Pred casem se tady resilo, ze Snejk uz dela i prevodovky, a to za zajimavy penize.

Jptransmissions - pomerne kladne ohlasy (osobne znam pouze jednu A8, ktera se tam nejakou dobu tocila porad dokola :)). Ale uzcite bych tam nejezdil pro nejakou radu, daji jen jednu - okamzite rozebrat a komplet udelat pri jakemkoliv problemu.

Jinak porad plati to co pred x lety, v CR neexistuje opravar automatu, ktery by mel jen kladne reference.
hurvajs77

#8 Příspěvek od hurvajs77 »

Už i Snejk :-). To je super, jen ho někdy uhnat, aby měl čas.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Whizour

#9 Příspěvek od Whizour »

tak vše proběhlo v naprostým pořádku a profesionálně. jsem maximálně spokojen, oprava trvala tři dny. Opravili hydroměnič plus oleje a za 19 tis bez dph a ještě mi umyli celý auto jak z venku tak ze vnitř. auto teď řadí úplně parádně a dokonce mi šla spotřeba o litr dolů :-)) Kdyby něco, dám vědět. Je na to i záruka, tak uvidíme.
Odpovědět