Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Geometrie Praha
http://forum.e30.cz/nejlevnejsi-geometr ... 90995.html za mě až přiště budu potřebovat tak pojedu do hojaservisu jak pišu v topiku mam je par km od baraku
Tak jsem podle všech možných doporučení vyzobaných z fóra a sesbíraných po známých dal dohromady shortlist:
÷ Hoja Servis (Sobín)
÷ Pneu Mráček (Libeň)
÷ Pneu Novák (Nusle)
÷ Pneu Vulkán (Šeberov)
Máte někdo doporučení, proč pro BMW (řekněme modernějšího data výroby) preferovat jeden nebo druhý? Díky.
÷ Hoja Servis (Sobín)
÷ Pneu Mráček (Libeň)
÷ Pneu Novák (Nusle)
÷ Pneu Vulkán (Šeberov)
Máte někdo doporučení, proč pro BMW (řekněme modernějšího data výroby) preferovat jeden nebo druhý? Díky.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Hoja servis bych se nebál ani s novějšim, tam ně mě pusobili, že dělaj geometrii svědomitě.
A Vulkán podle mě taky OK, ale bude to stát tak 2x tolik - jezdí tam dost lidí a maj celkem vysoký ceny, tak by si dle mě netroufli něco pokazit a poškodit si pověst. Na geometrii jsem tam nikdy nebyl, ale pokud jde o pneuservis, tak vždy vše OK.
A Vulkán podle mě taky OK, ale bude to stát tak 2x tolik - jezdí tam dost lidí a maj celkem vysoký ceny, tak by si dle mě netroufli něco pokazit a poškodit si pověst. Na geometrii jsem tam nikdy nebyl, ale pokud jde o pneuservis, tak vždy vše OK.
V pondeli jsem byl v Chara Pneu v Praze 9 na Kbelske ulici a muzu jen doporucit , kdyz jsem volal na vsechny zde zminovane , tak nemel nikdo cas driv jak za 14dni . Do Chara pneu jsem ani nevolal , prijel jsem tam a zeptal se , zda by bylo mozne udelat geometrii na pockani a nastesti to slo
http://www.chara.cz/index.php?id=163

http://www.chara.cz/index.php?id=163
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Tohle maji na stránkách:
geometrie 3D - seřízení sbíhavosti* 700 840
geometrie 3D - kontrola a seřízení P+Z* 850 1020
geometrie 3D - kontrola a seřízení (Suv,Off,LT)* 1000 1200
OK, není to 2x tolik. Na geometrii jsem u nich nebyl, ale měnit gumy a převažovat ano a vim že to bylo opravdu dost proti jiným pneuservisům. Jinak jsem si ale stěžovat určitě nemohl.
geometrie 3D - seřízení sbíhavosti* 700 840
geometrie 3D - kontrola a seřízení P+Z* 850 1020
geometrie 3D - kontrola a seřízení (Suv,Off,LT)* 1000 1200
OK, není to 2x tolik. Na geometrii jsem u nich nebyl, ale měnit gumy a převažovat ano a vim že to bylo opravdu dost proti jiným pneuservisům. Jinak jsem si ale stěžovat určitě nemohl.
Otazka je, kolik si realne pak v Hoja vezmou — sice pisou "od 600", ale kdyz tam clovek pritahne s 19" a velkou obludou, tak buhvi kolik pak bude koncova cena ;)
Jinak jo, pneuservisni ceny tech co jsem posilal jsou trochu premiovy, to souhlasim. Ale na geo vsichni chtej min nez pulku toho co autorizak, tze to je dle meho fer. (A u Novaka a Mracka se mi libi jednak technika, jednak auta co tam na to jezdi…)
Jinak jo, pneuservisni ceny tech co jsem posilal jsou trochu premiovy, to souhlasim. Ale na geo vsichni chtej min nez pulku toho co autorizak, tze to je dle meho fer. (A u Novaka a Mracka se mi libi jednak technika, jednak auta co tam na to jezdi…)
milo píše:kdyz sezenes servis, kde udelaji geometrii rychle, bez kecu, budou vedet, jake auto vlastne mas (a pokud nebudou, zeptaji se te), nedejboze pouziji zavazi na miste ridice a nechaji te cumet pod ruce ... SEM S NIM!
Servis Srsen a Broz v Cakovicich.
Delali mi 3D geo na e91 325xi za 1200.
Se zavazim vsude i v kufru (musis mit i plnou nadrz), technik mi vysvetlil co mam spatne - mel jsem rozhozeny cely zadek, predek jen jedno kolo a nastavil do zelenych cisel. Celkem se s tim vyhral, nakonec kratce projel.