Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Geometrie Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Poleta

#1 Příspěvek od Poleta »

Zdravim vás všechny. Ve středu jdu na technickou a potřeboval bych předtím na geometrii. Má někdo typ na nějakej pražskej servis za dobrou cenu a kavalitu.
Předem Díky
milo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od milo »

kdyz sezenes servis, kde udelaji geometrii rychle, bez kecu, budou vedet, jake auto vlastne mas (a pokud nebudou, zeptaji se te), nedejboze pouziji zavazi na miste ridice a nechaji te cumet pod ruce ... SEM S NIM! 8)
ARMAN

#3 Příspěvek od ARMAN »

http://forum.e30.cz/nejlevnejsi-geometr ... 90995.html za mě až přiště budu potřebovat tak pojedu do hojaservisu jak pišu v topiku mam je par km od baraku
kn-master

#4 Příspěvek od kn-master »

Já jsem byl velmi spokojen u Auto-moto riegger na Proseku, mohu jen doporučit. Cena sice běžná ale vyhráli si stím.
janbrasna

#5 Příspěvek od janbrasna »

Já kdykoliv jsem chtěl na ten Sobín do Hoja, tak měli objednávky na týdny dopředu… tak jsem se na to vykašlal.

Máte někdo zkušenost s tím Autopneu Novák v Nuslích? Chci nechat někde udělat geo na 645ku kde tomu budou rozumět, a nebude mě to stát ruku a nohu…
paveld
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paveld »

Já tam teda byl jen jednou, ale objednali mě to týdne...
ARMAN

#7 Příspěvek od ARMAN »

aha ja jsem tam přijel a objednal se na rano asi jim zrovna někdo vypadl
janbrasna

#8 Příspěvek od janbrasna »

Tak jsem podle všech možných doporučení vyzobaných z fóra a sesbíraných po známých dal dohromady shortlist:

÷ Hoja Servis (Sobín)
÷ Pneu Mráček (Libeň)
÷ Pneu Novák (Nusle)
÷ Pneu Vulkán (Šeberov)

Máte někdo doporučení, proč pro BMW (řekněme modernějšího data výroby) preferovat jeden nebo druhý? Díky.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od paveld »

Hoja servis bych se nebál ani s novějšim, tam ně mě pusobili, že dělaj geometrii svědomitě.
A Vulkán podle mě taky OK, ale bude to stát tak 2x tolik - jezdí tam dost lidí a maj celkem vysoký ceny, tak by si dle mě netroufli něco pokazit a poškodit si pověst. Na geometrii jsem tam nikdy nebyl, ale pokud jde o pneuservis, tak vždy vše OK.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Já byl naposledy s pracovní E36 318iS po ráně o zeď na bok u Šafránka na ul. Českomoravská a taky velmi dobrý. Předtím mi to v jednom servisu zprznili, protože seřizovali předek podle hnutýho zadku. Po zásahu Šafránka vše OK.
j3ykobim

#11 Příspěvek od j3ykobim »

u Nováka sem byl min. rok, měl tam samé nové BMW a Porsche, geoška tušim vyšla na líto
set_

#12 Příspěvek od set_ »

V pondeli jsem byl v Chara Pneu v Praze 9 na Kbelske ulici a muzu jen doporucit , kdyz jsem volal na vsechny zde zminovane , tak nemel nikdo cas driv jak za 14dni . Do Chara pneu jsem ani nevolal , prijel jsem tam a zeptal se , zda by bylo mozne udelat geometrii na pockani a nastesti to slo :)

http://www.chara.cz/index.php?id=163
janbrasna

#13 Příspěvek od janbrasna »

paveld píše:Hoja servis bych se nebál ani s novějšim […] Vulkán podle mě taky OK, ale bude to stát tak 2x tolik

Ja co jsem se dival vsudemozne, tak vetsina tech nejmodernejsich chce kolem 1100 coz neni spatny, tzn. to si nemyslim ze by byl dvojnasobek, si myslim ze tak 200 max rozdil?
paveld
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od paveld »

Tohle maji na stránkách:
geometrie 3D - seřízení sbíhavosti* 700 840
geometrie 3D - kontrola a seřízení P+Z* 850 1020
geometrie 3D - kontrola a seřízení (Suv,Off,LT)* 1000 1200

OK, není to 2x tolik. Na geometrii jsem u nich nebyl, ale měnit gumy a převažovat ano a vim že to bylo opravdu dost proti jiným pneuservisům. Jinak jsem si ale stěžovat určitě nemohl.
janbrasna

#15 Příspěvek od janbrasna »

Otazka je, kolik si realne pak v Hoja vezmou — sice pisou "od 600", ale kdyz tam clovek pritahne s 19" a velkou obludou, tak buhvi kolik pak bude koncova cena ;)

Jinak jo, pneuservisni ceny tech co jsem posilal jsou trochu premiovy, to souhlasim. Ale na geo vsichni chtej min nez pulku toho co autorizak, tze to je dle meho fer. (A u Novaka a Mracka se mi libi jednak technika, jednak auta co tam na to jezdi…)
paveld
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od paveld »

U Hoja jsem to měl za 600.-. Nebylo ale nic zarezlý a kola jsem měl 18", na to ale maji vybavení.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od paveld »

Teď jsem se objednal do Hoja na geometrii a maji volno už zítra... :-).
lucas22

#18 Příspěvek od lucas22 »

milo píše:kdyz sezenes servis, kde udelaji geometrii rychle, bez kecu, budou vedet, jake auto vlastne mas (a pokud nebudou, zeptaji se te), nedejboze pouziji zavazi na miste ridice a nechaji te cumet pod ruce ... SEM S NIM! 8)

Servis Srsen a Broz v Cakovicich.

Delali mi 3D geo na e91 325xi za 1200.
Se zavazim vsude i v kufru (musis mit i plnou nadrz), technik mi vysvetlil co mam spatne - mel jsem rozhozeny cely zadek, predek jen jedno kolo a nastavil do zelenych cisel. Celkem se s tim vyhral, nakonec kratce projel.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od paveld »

Co je to ta 3D geometrie? To je laserová nebo ještě něco víc? Už jsem to taky někde viděl.
janbrasna

#20 Příspěvek od janbrasna »

Je to novejsi nez laserova. Vypada to takhle:

Obrázek
Odpovědět