Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diagnostika, kódování, programování Mentuli - BMWDiag.cz
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Taky musím po včerejšku Radka doporučit, rozchodil mi na e39 MK4 která byla před tím v e46 a ještě k tomu se šipkovou navigací, která měla jen monochromatický displej. Je to kouzelník s PC za dobrej peníz.
Tímto mu děkuji a všem doporučuji.
Tímto mu děkuji a všem doporučuji.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Zdravim zde vsechny,je tu nekdo schopny na E93 ,2007 s CCC zaktivovat CDC(CD Changer).Ve voze je namontovana sada Dension Gateway 500s.K tomu ,aby byla sada funckni je potreba mit zaktivovany cdc,ktery ve voze neni.V originalnim servisu vyzaduji pritomnost originalniho changeru jinak pry aktivace neni mozna.Moc dekuji za pomoc a psat rovnou htc.innovation@seznam.cz
Zdravím,
pro autorizované servisy je tohle oříšek a je pravda, že v jejich případě, kdy disponují pouze servisními automatickými nástroji, tak je potřeba originální CD changer mít připojený. Pro mě to ovšem problém není. Aktivovat to umím samozřejmě i bez toho, kdykoli se mi zachce na všech jednotkách. Čas trvání maximálně 10 minut...
pro autorizované servisy je tohle oříšek a je pravda, že v jejich případě, kdy disponují pouze servisními automatickými nástroji, tak je potřeba originální CD changer mít připojený. Pro mě to ovšem problém není. Aktivovat to umím samozřejmě i bez toho, kdykoli se mi zachce na všech jednotkách. Čas trvání maximálně 10 minut...