Chvalim super praci, dnes na E61 aktivovany MP3, nastaveno US denni sviceni, odblok obrazu za jizdy, diagnostika motoru, aktivace aktualni rychlosti. Diky!!!
Z důvodu narození mého prvního ditěte jsem na dlouhé dovolené a nacházím se teď ve Zlínském kraji. Kde pouze zde jsem schopen vyřídit všechna Vaše přání. V Praze se opět objevím až někdy v únoru. Děkuji všem za pochopení a omlouvám se za komplikace. Radek
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
NO můžu říct, ze Radek ví co dělá. Velká spokojenost, Všechno proběhlo tak jsak jsme se domluvili. Určitě do budoucna k němu zase přijedu. Můžu jen doporučit
Taky musím po včerejšku Radka doporučit, rozchodil mi na e39 MK4 která byla před tím v e46 a ještě k tomu se šipkovou navigací, která měla jen monochromatický displej. Je to kouzelník s PC za dobrej peníz.
Tímto mu děkuji a všem doporučuji.
Taky jse přidávám ke kladnému hodnocení a profesionalní praci Radka a timto mu chci poděkovat za ochotu a pomoc.
Vřele všem doporučuji jeho profesionální práci a přístup velký
Připojuji se ke kladným referencím. Radek je fakt šikovný
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Zdravim zde vsechny,je tu nekdo schopny na E93 ,2007 s CCC zaktivovat CDC(CD Changer).Ve voze je namontovana sada Dension Gateway 500s.K tomu ,aby byla sada funckni je potreba mit zaktivovany cdc,ktery ve voze neni.V originalnim servisu vyzaduji pritomnost originalniho changeru jinak pry aktivace neni mozna.Moc dekuji za pomoc a psat rovnou htc.innovation@seznam.cz
Zdravím,
pro autorizované servisy je tohle oříšek a je pravda, že v jejich případě, kdy disponují pouze servisními automatickými nástroji, tak je potřeba originální CD changer mít připojený. Pro mě to ovšem problém není. Aktivovat to umím samozřejmě i bez toho, kdykoli se mi zachce na všech jednotkách. Čas trvání maximálně 10 minut...