surfis píše:Trhyy píše:surfis píše:Tak ono je logické, že se pojišťovny brání a chtějí smluvní servisy radši, než nějaký garážisty. Ostatně pojišťvny si vybíraji který servis to pro ně bude dělat. Já si nechal na Passatu měnit sklo v autorizáku a cena 15500 za obyč sklo s dešťákem je celkem rána. Taky jim to pojišťovna vrátila, ale to mě nezajímalo.
To já na jednu stranu taky chápu že chtějí smluvní servisy protlačovat a pak je "vydírat" že pokud nesnížej ceny o xy procent tak s nima neprodloužej smlouvu a nebudou moc měnit okna na tu danou pojištovnu, jako se běžně děje už dnes. Já spíš nechápu že výběrové řízení pro smluvní servisy znamenalo jen nabídnout co nejmenší cenu....kterou si právě mohli dovolit ty garážisti který to dělaj možná i jako přivýdělek a udělaj to brutálně pod cenou. Nikoho nezajímalo v jakym prostředí se okna měněj, kdo jaký nabízí služby, jaký dodává okna, jak dlouho je na trhu apod., NE, jenom cena. Takže tímdle spíš ty garážisty podporujou, páč pojištovně je jedno jaký bude mít zákazník na autě okno, hlavně že je to co nejlevnější logicky.
Nemáš pravdu. Aspoň u nás se úroveň servisů docela řeší. Garážista to nedostane ani omylem. Ale nemůžu posoudit jiné pojišťovny
Zapoměl jsem dodat že todle se týkalo Koop/ČPP ( jeden majitel )