Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW servis JaraX - Olomoucko
-
tak jsem si dnes trošku hral,
konkrétně
korekce volnoběhu u E90 330i, standartně beží auto na cca 650 otáček a trošku se chvělo na LPG, přenastaveno na 730 otáček což spotřebu moc nezvedne, ale chod je uplně jinej.
takže kdo by chtěl upravu volnoběžných otáček, není problém. umím i třeba jen s klimou apod.
dále pak kodování US DRL denních světel s možností vypnutí a automatickým přepnutí na xenony
viz video
http://www.youtube.com/watch?v=ZtxQtjj8 ... e=youtu.be
konkrétně
korekce volnoběhu u E90 330i, standartně beží auto na cca 650 otáček a trošku se chvělo na LPG, přenastaveno na 730 otáček což spotřebu moc nezvedne, ale chod je uplně jinej.
takže kdo by chtěl upravu volnoběžných otáček, není problém. umím i třeba jen s klimou apod.
dále pak kodování US DRL denních světel s možností vypnutí a automatickým přepnutí na xenony
viz video
http://www.youtube.com/watch?v=ZtxQtjj8 ... e=youtu.be
-
jo. na upgrady je JaraX borec.
dodělat nějakou výbavu ho prostě baví.
proti minulosti to teď dělá pořádně a profesionalně.
dodělával mi webasto do sedmy s LPG a proti servisum vymyslel i zapojeni hadic jinak.... a funguje to perfekně. rychlejší ohřev - tak kilometr a jedu na gas.
vyborne je taky že pokud neni člověk uplně levej může ušetřit .... když si pod odbornym vedenim uděla něco sám.
a na natahání a zapojení elektrických věcí je uplnej čaroděj. ja hledim na změť dratu a on z toho vytahne jeden s připoji ... a .... funguje to.
dodělat nějakou výbavu ho prostě baví.
proti minulosti to teď dělá pořádně a profesionalně.
dodělával mi webasto do sedmy s LPG a proti servisum vymyslel i zapojeni hadic jinak.... a funguje to perfekně. rychlejší ohřev - tak kilometr a jedu na gas.
vyborne je taky že pokud neni člověk uplně levej může ušetřit .... když si pod odbornym vedenim uděla něco sám.
a na natahání a zapojení elektrických věcí je uplnej čaroděj. ja hledim na změť dratu a on z toho vytahne jeden s připoji ... a .... funguje to.
- vlastnemec
Ja taky Jaraxovi dam +
Ochotnej, bere mi telefon porad
E39 v socce mi vzal v pohode.
No uvidime ted, dnes mu vezu E36 M3 a 5er zaplynovanou si beru dom
Jsem rad ze jsou takovy blazni jako jarax a odvadi peknou praci. Jednou jel se mnou na predkupni prohlidku E31 a stylem kterym odrovnal bazarnika by se nemusel stydet ani papez
Doporucuji
Ochotnej, bere mi telefon porad

No uvidime ted, dnes mu vezu E36 M3 a 5er zaplynovanou si beru dom

Jsem rad ze jsou takovy blazni jako jarax a odvadi peknou praci. Jednou jel se mnou na predkupni prohlidku E31 a stylem kterym odrovnal bazarnika by se nemusel stydet ani papez

Doporucuji

pankac píše:Ja taky Jaraxovi dam +
Ochotnej, bere mi telefon poradE39 v socce mi vzal v pohode.
No uvidime ted, dnes mu vezu E36 M3 a 5er zaplynovanou si beru dom![]()
Jsem rad ze jsou takovy blazni jako jarax a odvadi peknou praci. Jednou jel se mnou na predkupni prohlidku E31 a stylem kterym odrovnal bazarnika by se nemusel stydet ani papez![]()
Doporucuji

zajimavé provedné servisy v posledních dnech
F01 740d - oprava po natankovaní dobrého paliva do auta se špatným motorem
645Ci SMG individual - návrh a montáž elektroniických klapek výfuku
e65 745i oprava mechatroniku
e65 745i oprava vadného těsnění pod konzolí altíku
E60 M5, Z4M - Inspekce II
jinak jsem rozjel spolupráci s panem Caknakisem, takže kdo bude chtít na moravě bixenony at se u mě objedná, světla jsou zdemontovány a zaslány k caknakisovi na repas.
F01 740d - oprava po natankovaní dobrého paliva do auta se špatným motorem

645Ci SMG individual - návrh a montáž elektroniických klapek výfuku
e65 745i oprava mechatroniku
e65 745i oprava vadného těsnění pod konzolí altíku
E60 M5, Z4M - Inspekce II
jinak jsem rozjel spolupráci s panem Caknakisem, takže kdo bude chtít na moravě bixenony at se u mě objedná, světla jsou zdemontovány a zaslány k caknakisovi na repas.
Rád bych poděkoval Jaraxovi za následující úkony:
- Montáž zadních stolečků do E38
- Montáž zadní klimy do E38
- přelepení čelního skla
- montáž dřevěného volantu
- výměna bočních plastů sedaček
- kompletní servis dle inspekce II a spoutu dalších kokotinek.
Práce na 100%, ale čeho si cením nejvíce - co se domluví, to platí. Bere telefony, ceny dobré.
Takže za mě naprostá spokojenost. Jo a mám naftu a přežil jsem
)
- Montáž zadních stolečků do E38
- Montáž zadní klimy do E38
- přelepení čelního skla
- montáž dřevěného volantu
- výměna bočních plastů sedaček
- kompletní servis dle inspekce II a spoutu dalších kokotinek.
Práce na 100%, ale čeho si cením nejvíce - co se domluví, to platí. Bere telefony, ceny dobré.
Takže za mě naprostá spokojenost. Jo a mám naftu a přežil jsem

rozšíření servisních služeb
viz www.jarax.net
kdo se mi nedovoláte zkuste to prosím znova za par desítek minut, mám denně i přes 200 hovorů a pokud chce člověk něco udělat nejde to vše hned brát.
viz www.jarax.net
kdo se mi nedovoláte zkuste to prosím znova za par desítek minut, mám denně i přes 200 hovorů a pokud chce člověk něco udělat nejde to vše hned brát.