Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ostrá vačka
Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Hm...to mozna jo...a ted mi napis cenu tech uprav.....myslim ze prodat auto a koupit silnejsi je lehci.Nevim proc si lidi kupuji 1.8i a chteji upravovat.
Boriss23 píše:Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Hm...to mozna jo...a ted mi napis cenu tech uprav.....myslim ze prodat auto a koupit silnejsi je lehci.Nevim proc si lidi kupuji 1.8i a chteji upravovat.
Máš naprostou pravdu vyhozený prachy.....Mluví ze mě zkušenost 318is E30
Ale kamarádi když jsem se tenkrát informoval na vačky tak to není vubec sranda.
1)Motor by si měl začít upravovat od spodu
2)Samotná vačka ti je k prdu, potřebuješ silnější pružiny a těd´u starýho auta narazíš, že tohle je v prdeli támhleto taky a už to lítá - kačky se jen kutálej. Proto mi vačouna(resp. 2vačouny) na poslední chvíli rozmluvili. Jinak cena komplet 2ks vaček a pružinek a nevím jestli tam nebyli i dříky ventilů stála cca 28K cca před 2lety. S takovou 270-Kou si pro rohlíky jezdid asi nebudeš.
3)Za ty prachy co si upravíš 318ku si koupíš M3
4)Závěr - vyser se na to

-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Nechci rejpat, ale hodně mě to pobavilo (rezonator, sport filtr elektr turbo)

jacob píše:Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Nechci rejpat, ale hodně mě to pobavilo (rezonator, sport filtr elektr turbo))) to ti dá možná tak řev a né výkon
Elektr. turbo je nesmysl na entou, sportovní filtr decánko zmenší odpor a o rezonátor bez pochyb nedá nic.
je to cele mysleno ironicky