Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ostrá vačka
Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Hm...to mozna jo...a ted mi napis cenu tech uprav.....myslim ze prodat auto a koupit silnejsi je lehci.Nevim proc si lidi kupuji 1.8i a chteji upravovat.
Máš naprostou pravdu vyhozený prachy.....Mluví ze mě zkušenost 318is E30Boriss23 píše:Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
Hm...to mozna jo...a ted mi napis cenu tech uprav.....myslim ze prodat auto a koupit silnejsi je lehci.Nevim proc si lidi kupuji 1.8i a chteji upravovat.
Ale kamarádi když jsem se tenkrát informoval na vačky tak to není vubec sranda.
1)Motor by si měl začít upravovat od spodu
2)Samotná vačka ti je k prdu, potřebuješ silnější pružiny a těd´u starýho auta narazíš, že tohle je v prdeli támhleto taky a už to lítá - kačky se jen kutálej. Proto mi vačouna(resp. 2vačouny) na poslední chvíli rozmluvili. Jinak cena komplet 2ks vaček a pružinek a nevím jestli tam nebyli i dříky ventilů stála cca 28K cca před 2lety. S takovou 270-Kou si pro rohlíky jezdid asi nebudeš.
3)Za ty prachy co si upravíš 318ku si koupíš M3
4)Závěr - vyser se na to

-
- Klubové ID: 1536
- Kontaktovat uživatele:
Nechci rejpat, ale hodně mě to pobavilo (rezonator, sport filtr elektr turbo)Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!

je to cele mysleno ironickyjacob píše:Nechci rejpat, ale hodně mě to pobavilo (rezonator, sport filtr elektr turbo)Hanz píše:ale ten tahale ted vazne: vacka +10PS, vyfuk +10PS, svody +10PS, rezonator +5PS, sport filtr +5PS, iridiove svicky +5PS, elektr turbo +10PS, vočipovat +15PS... takze no problem +70PS!!!
)) to ti dá možná tak řev a né výkon
Elektr. turbo je nesmysl na entou, sportovní filtr decánko zmenší odpor a o rezonátor bez pochyb nedá nic.