Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výkon
- Storm
S tim čipem, já jsem pro, proč né, nedávno jsme čipovali M20B25, vyšlo to na pár korun ( pak vysvětlím ), motor mněl plynulejší chod, zvedli se otáčky na 7000 a jelo to jak z praku, aspoň subjektívní první dojem, pravdou je že, se tomu zvýšila spotřeba benzínu, jinak jsme dneska řešili chip od DINANU na moji 540i, přijde třikrát levněji než od našich chipařů a o kvalitě pochybovat nebudu.
to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.
Přemýšlím nad svodama. Prozradíš mi, prosím tě, cos koupil a za kolik?
- Storm
Já vím že se ptal na výkon, ten čip něco přidá, reálně to odhaduju tak na 5 % výkonu, jeho otázka mněla být položená jinak, mněl se zeptat kolik kobyl za kolik peněz, je nesmysl platit 12 - 15 tis za chip, který přidá 5% výkonu, muj kamarád to tady řeší chipem, který montuje na ty naše e34, e30 za 3000 korun, takže jsme všichni načipování a spokojeni, samozřejmně na moje v8 to nemá, proto to řeším od Dinanu.
dali_b píše:to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.
Auto sem stím před rokem koupil(snad) zkusím se ti poptat co a jak

chitos píše:dali_b píše:to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.
Auto sem stím před rokem koupil zkusím se ti poptat co a jak
P.S. něco podobného ale nejsem si jist že sou nerez ty moje
http://bestway.cz/eshop/?p=productsMore&iProduct=736
Jo to jsou raceland. Jsou to nerez a vim o nich. Jen mě zajímá co kdo má v autě a jaký s tim má zkušenosti. Jestli jsi je měl v autě, tak mi asi neřekneš jakej byl rozdíl proti sériovým, co

dali_b píše:chitos píše:dali_b píše:to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.
Auto sem stím před rokem koupil zkusím se ti poptat co a jak
P.S. něco podobného ale nejsem si jist že sou nerez ty moje
http://bestway.cz/eshop/?p=productsMore&iProduct=736
Jo to jsou raceland. Jsou to nerez a vim o nich. Jen mě zajímá co kdo má v autě a jaký s tim má zkušenosti. Jestli jsi je měl v autě, tak mi asi neřekneš jakej byl rozdíl proti sériovým, co
Jo tak sem se ptal no rozdíl je v tom že ten svod vedeny z motoru není tak zahlý ale protáhly a ty plyny se lépe dostanou ven ale pry nic moc na vykonu to nedá ty prachy je lepší investovat do něčeho jiného.
P.S. tak svody taky nemám včera sem se díval