Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

výkon

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
chitos

#1 Příspěvek od chitos »

Zdarec uvažuji na sve 325 zvednout ještě nějaký ten výkon nějakym chipem nebo řídící jednotkou.Máte někdo zkušenost.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

picovina chip neprida nic ... dalo by se to vyresit nejakou ridici jednotkou co nepotrebuje vahu a lambdy a da se naladit .. ovsem vacky a sani a vyfuk se musi upravit .. svody samo taky :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Wertheim

#3 Příspěvek od Wertheim »

Na ten chip se vykašli.. tudy cesta nevede.. 8)
Spíš zkus druhej konec auta.. výfuk--svody--sání, třeba i ty vačky.. jak píše patras.. :wink:
Honzusko

#4 Příspěvek od Honzusko »

U atmosféry má chip téměř nulovou přidanou hodnotu, takže asi tak. Ja psali nademnou, spíš začít od zadku. :wink:
chitos

#5 Příspěvek od chitos »

jo jo chip to mi je jasne to je tak na TDI no a vyfuk svody a sani už by chom měli dělá mi to kolem 210ps.Tet davam diferak a keramickou spojku takže zase něco málo.Ale nechci šahati do motoru.
kosh

#6 Příspěvek od kosh »

s keramikou v běžném provozu si moc legrace neužiješ
A silentbloky taky ne
Wertheim

#7 Příspěvek od Wertheim »

chitos píše:jo jo chip to mi je jasne to je tak na TDI no a vyfuk svody a sani už by chom měli dělá mi to kolem 210ps.Tet davam diferak a keramickou spojku takže zase něco málo.Ale nechci šahati do motoru.

Mno 210 už je pěknej výsledek.. a teď odlehčuj a odlehčuj :D
Storm

#8 Příspěvek od Storm »

S tim čipem, já jsem pro, proč né, nedávno jsme čipovali M20B25, vyšlo to na pár korun ( pak vysvětlím ), motor mněl plynulejší chod, zvedli se otáčky na 7000 a jelo to jak z praku, aspoň subjektívní první dojem, pravdou je že, se tomu zvýšila spotřeba benzínu, jinak jsme dneska řešili chip od DINANU na moji 540i, přijde třikrát levněji než od našich chipařů a o kvalitě pochybovat nebudu.
Wertheim

#9 Příspěvek od Wertheim »

Co se chodu motoru týče, ten určitě se zlepší.. s tím mám taky zkušenosti (ne na BMW), ale kolega se ptá na výkon.. ten tím nenaženeš..

Jinak na BMW byl osobně volil rovnou nějakou závodní ECU, když by byla k dispozici.. (nevím jak na slabší, ale M3 určitě)...
dali_b

#10 Příspěvek od dali_b »

to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.

Přemýšlím nad svodama. Prozradíš mi, prosím tě, cos koupil a za kolik?
Storm

#11 Příspěvek od Storm »

Já vím že se ptal na výkon, ten čip něco přidá, reálně to odhaduju tak na 5 % výkonu, jeho otázka mněla být položená jinak, mněl se zeptat kolik kobyl za kolik peněz, je nesmysl platit 12 - 15 tis za chip, který přidá 5% výkonu, muj kamarád to tady řeší chipem, který montuje na ty naše e34, e30 za 3000 korun, takže jsme všichni načipování a spokojeni, samozřejmně na moje v8 to nemá, proto to řeším od Dinanu.
chitos

#12 Příspěvek od chitos »

Dikec za názory.Jen ta keramická spojka mě překvapila tady u nás je na to jiná odezva.No chip do jara popřemýšlím ale vím že toho moc nepřidá a že kdybych to autko trochu odlehčil vyjde to nastejno.No a řidící jednotku u nas borec montuje kvalitně za 10000 což se mi nechce dávat.
chitos

#13 Příspěvek od chitos »

dali_b píše:to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.

Auto sem stím před rokem koupil(snad) zkusím se ti poptat co a jak :D
dali_b

#14 Příspěvek od dali_b »

chitos píše:
dali_b píše:to chitos: Mám chip na M50B25 a poznat to je. Jasně že to neni jako když chipneš turbomotor, ani nedokážu říct jestli to přihodilo slibovaný koně, ale znát to určitě je. Pokud jdeš cestou nezasahování do železa je to asi poslední co ještě můžeš za malý peníze udělat.

Auto sem stím před rokem koupil zkusím se ti poptat co a jak :D
P.S. něco podobného ale nejsem si jist že sou nerez ty moje
http://bestway.cz/eshop/?p=productsMore&iProduct=736

Jo to jsou raceland. Jsou to nerez a vim o nich. Jen mě zajímá co kdo má v autě a jaký s tim má zkušenosti. Jestli jsi je měl v autě, tak mi asi neřekneš jakej byl rozdíl proti sériovým, co :(
Wertheim

#15 Příspěvek od Wertheim »

chitos: Co je to za jednotku..? Možná by ses divil, co to s autem může dělat 8)
chitos

#16 Příspěvek od chitos »

Wertheim píše:chitos: Co je to za jednotku..? Možná by ses divil, co to s autem může dělat 8)

Jak za jednotku nějak sem to nepochopil?Jestli myslíš to co montuje za těch 10000klacků tak to nevím.
chitos

#17 Příspěvek od chitos »

dali_b píše:
chitos píše:

Auto sem stím před rokem koupil zkusím se ti poptat co a jak :D
P.S. něco podobného ale nejsem si jist že sou nerez ty moje
http://bestway.cz/eshop/?p=productsMore&iProduct=736

Jo to jsou raceland. Jsou to nerez a vim o nich. Jen mě zajímá co kdo má v autě a jaký s tim má zkušenosti. Jestli jsi je měl v autě, tak mi asi neřekneš jakej byl rozdíl proti sériovým, co :(

Jo tak sem se ptal no rozdíl je v tom že ten svod vedeny z motoru není tak zahlý ale protáhly a ty plyny se lépe dostanou ven ale pry nic moc na vykonu to nedá ty prachy je lepší investovat do něčeho jiného.
P.S. tak svody taky nemám včera sem se díval 8)
Wertheim

#18 Příspěvek od Wertheim »

chitos píše:Jak za jednotku nějak sem to nepochopil?Jestli myslíš to co montuje za těch 10000klacků tak to nevím.

jj ta mě zajímala.. 8)
Marty328

#19 Příspěvek od Marty328 »

Wertheim píše:
chitos píše:Jak za jednotku nějak sem to nepochopil?Jestli myslíš to co montuje za těch 10000klacků tak to nevím.

jj ta mě zajímala.. 8)

ta jednotka by me taky zajimala!
chitos

#20 Příspěvek od chitos »

Dobrá zkusím se poptat a pak to sem hodím
Odpovědět