Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ledvinky

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Pejta-7er

#21 Příspěvek od Pejta-7er »

Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete. :oops:
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od chimerra »

Pejta-7er píše:Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete. :oops:

Tak dej pak foto, docela me to zajima :wink:
Pejta-7er

#23 Příspěvek od Pejta-7er »

chimerra píše:
Pejta-7er píše:Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete. :oops:

Jo, vyfotím je, normálně vypadají dobře, věřím, že na autě budou vypadat líp, protože si je nebudeš tak detailně prohlížet, jako když je máš v ruce. Jsou nedostříkaný tím "chromem" ve spodní části, uvidím v jakým rozlišení to sem půjde..
Pejta-7er

#24 Příspěvek od Pejta-7er »

Pejta-7er píše:
chimerra píše:

Jo, vyfotím je, normálně vypadají dobře, věřím, že na autě budou vypadat líp, protože si je nebudeš tak detailně prohlížet, jako když je máš v ruce. Jsou nedostříkaný tím "chromem" ve spodní části, uvidím v jakým rozlišení to sem půjde..

Tak jsem je vyfotil, ale takhle to není vidět, ale spíš se bojím těch lacinejch plastů, jelikož to je vyrobený z těch tvrdejch a křehkejch plastů, tak to bude asi velmi snadno praskat, a to ještě nevím, jestli se tem :lol: "chrom" :lol: bude odlupovat.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leveler »

šup šup foto:)
Pejta-7er

#26 Příspěvek od Pejta-7er »

Tak to takhle na těch fotkách není vidět, a když to zmenším, do velikosti, aby se to sem vešlo, tak to není vidět už tuplem, a navíc fotky tam nedám, jelikož nejsem poplatník klubu. :oops:
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od chimerra »

Pejta-7er píše:Tak to takhle na těch fotkách není vidět, a když to zmenším, do velikosti, aby se to sem vešlo, tak to není vidět už tuplem, a navíc fotky tam nedám, jelikož nejsem poplatník klubu. :oops:

chimerra@seznam.cz
tak mi je posli na mail ja je sem dam, zajima me jak to vypada
Pete

#28 Příspěvek od Pete »

tak jak to vypada s tema fotkama ? me to taky zajima, teda pokud jsou ty vnitřní příčky nastříkaný jen na predních hranách ne i na stranách, tak bych si obruče dostříkal černým lakem jako mam auto a mohlo by to být gut.
anymartin

#29 Příspěvek od anymartin »

Danny píše:jenom bacha na to jakou máte masku ty široké ledviny /facelift/ nepasují do staré masky ať si je neobjednáte a pak vám nebudou na nic

To jsem bohužel už udělal. Stačí jen vyměnit masku za facelitovou?? Nebo s tím budou větší problémy? :(
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od chimerra »

anymartin píše:
Danny píše:jenom bacha na to jakou máte masku ty široké ledviny /facelift/ nepasují do staré masky ať si je neobjednáte a pak vám nebudou na nic

To jsem bohužel už udělal. Stačí jen vyměnit masku za facelitovou?? Nebo s tím budou větší problémy? :(

ale vetsinou maji na vyber dva druhy, do r96 a od r96, pred a po facelift, takze podle toho objednavat. Nebo pak vymenit masku.
Deathbox

#31 Příspěvek od Deathbox »

Nemá někdo ještě lepší cenu na ty černý ledviny pro e36 facelift než je tady :?: :?:

http://www.carbonia.cz/?m1=8&t=255&t2=58
Andre

#32 Příspěvek od Andre »

Nech si je nastříkat jako já.Vyjde to levněji a mám to v přímo v barvě auta
sejcek

#33 Příspěvek od sejcek »

Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.
Deathbox

#34 Příspěvek od Deathbox »

sejcek píše:Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.

ne to nejde, buď máš masku a ledviny "po", nebo "před" faceliftem
4am

#35 Příspěvek od 4am »

Deathbox píše:
sejcek píše:Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.

ne to nejde, buď máš masku a ledviny "po", nebo "před" faceliftem

no já nějaky viděl na ebay.de stará maska - a facelift ledviny co tam pasujou - myslím že to tam ještě bude, zkusim najít
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od halfskier »

asi budu vypadat jako lama, ale zeptat se musim - jakej je presne rozdil ve verzi před a po faceliftu? jak si tak prohlížim fotky, tak na první pohled nic rozdílnýho nevidim... :?
Kugy

#37 Příspěvek od Kugy »

Tak jsi vůl jak anděl,asi si prohlížíš obě po nebo přeface.Obě verze mají trochu jinej tvar a poface mají širší okraje je to vidět jaxsviň :lol:

URL=http://imageshack.us]Obrázek[/URL]
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od halfskier »

tak na techhle fotkach to zrovna videt je :D

tak ted mi zas bude vrtat hlavou co dela preface na my e36 z 96, ktera uz by mela bejt poface :?
Kugy

#39 Příspěvek od Kugy »

halfskier píše:tak na techhle fotkach to zrovna videt je :D

tak ted mi zas bude vrtat hlavou co dela preface na my e36 z 96, ktera uz by mela bejt poface :?

Bylo to piclý a předface maska je levnější a asi taky někdo neviděl ten rozdíl,tak jí tam mrsknul a máš to :lol:
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od chimerra »

nebo proste mas sice 96 ale jeste predfacelift, pokud se nemylim, tak v 96 probihal prechod na fecelift, takze mozna tak...
Odpovědět