Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete.
Pejta-7er píše:Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete.
Pejta-7er píše:Koupil jsem ty "chromovaný" ledvinky, jak je nabíží Kopáček, a je to plast nastříkaný jakoby chromem, ale kvalita.. .. no nic moc... Jsem zvědavej, jak tam budou pasovat, píše, že se vymění za stávající bez úprav... Tak dacha, co kupujete.
Tak dej pak foto, docela me to zajima
Jo, vyfotím je, normálně vypadají dobře, věřím, že na autě budou vypadat líp, protože si je nebudeš tak detailně prohlížet, jako když je máš v ruce. Jsou nedostříkaný tím "chromem" ve spodní části, uvidím v jakým rozlišení to sem půjde..
Tak dej pak foto, docela me to zajima
Jo, vyfotím je, normálně vypadají dobře, věřím, že na autě budou vypadat líp, protože si je nebudeš tak detailně prohlížet, jako když je máš v ruce. Jsou nedostříkaný tím "chromem" ve spodní části, uvidím v jakým rozlišení to sem půjde..
Tak jsem je vyfotil, ale takhle to není vidět, ale spíš se bojím těch lacinejch plastů, jelikož to je vyrobený z těch tvrdejch a křehkejch plastů, tak to bude asi velmi snadno praskat, a to ještě nevím, jestli se tem "chrom" bude odlupovat.
Tak to takhle na těch fotkách není vidět, a když to zmenším, do velikosti, aby se to sem vešlo, tak to není vidět už tuplem, a navíc fotky tam nedám, jelikož nejsem poplatník klubu.
Pejta-7er píše:Tak to takhle na těch fotkách není vidět, a když to zmenším, do velikosti, aby se to sem vešlo, tak to není vidět už tuplem, a navíc fotky tam nedám, jelikož nejsem poplatník klubu.
chimerra@seznam.cz tak mi je posli na mail ja je sem dam, zajima me jak to vypada
tak jak to vypada s tema fotkama ? me to taky zajima, teda pokud jsou ty vnitřní příčky nastříkaný jen na predních hranách ne i na stranách, tak bych si obruče dostříkal černým lakem jako mam auto a mohlo by to být gut.
Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.
sejcek píše:Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.
ne to nejde, buď máš masku a ledviny "po", nebo "před" faceliftem
sejcek píše:Zdárek, nejsou nějaké ledvinky které se dělejí aby vypadali po face ale pasovali do masky před face? Nebo zkoušel dávat někdo ledvinky po face do masky předface? Jen jestli by tam zustala dira nebo jestli by stačilo ty ledvinky seříznout.
ne to nejde, buď máš masku a ledviny "po", nebo "před" faceliftem
no já nějaky viděl na ebay.de stará maska - a facelift ledviny co tam pasujou - myslím že to tam ještě bude, zkusim najít
asi budu vypadat jako lama, ale zeptat se musim - jakej je presne rozdil ve verzi před a po faceliftu? jak si tak prohlížim fotky, tak na první pohled nic rozdílnýho nevidim...