Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zkusenosti podvozky JOM,FK,SuperSport apod.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
chimerra píše:kamikaze5100 píše:Ahoj borci, přemyšlim o nějakem podvozku a zajima mě vaš nazor nebo zkušenosti na podvozek od firmy V-MAXX a WEITEC????? Chci na e36 cupe sniženi 50/20 a zajima mě jestli to jsou dobre značky. Vim že Kw nebo HR jsou dobre ale to už je dost peněz jedině že by ho někdo uměl sehnat levněji. Diky Ondra
V-Maxx urcite nedoporucuji pokud to nechces jen aby to vypadalo ale i trosku slouzilo, Weitec neni spatna volba, ale komplet podvozek je za podobnou cenu jako KW, jan tam je snizeni 60/40 nebo 40/40 na pevnych podvozcich
jem dotaz kdo vyrabi pistnice pro KW a V-maxx kdyz nedoporucujes?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se přidám - chci si trochu snížit auto, protože i na 18 mám dost velkou mezeru v blatnících a po zvyku z M-technik podvozku se mi auto v zatáčkách moc naklání. Zatím chci jen pružiny a až bude čas na výměnu tlumičů tak půjdu nejspíš do osvědčených Bilsteinů.
Rozhodně to budou kvalitní pružiny, takže HR nebo KW. Jenom ještě nejsem rozhodnutej o kolik ho snížit (max 40) a jestli předek víc nebo celé auto stejně.
Proto se ptám, kdo už snižoval a co by doporučil.
Díky za info
Rozhodně to budou kvalitní pružiny, takže HR nebo KW. Jenom ještě nejsem rozhodnutej o kolik ho snížit (max 40) a jestli předek víc nebo celé auto stejně.
Díky za info
Dave píše:Tak se přidám - chci si trochu snížit auto, protože i na 18 mám dost velkou mezeru v blatnících a po zvyku z M-technik podvozku se mi auto v zatáčkách moc naklání. Zatím chci jen pružiny a až bude čas na výměnu tlumičů tak půjdu nejspíš do osvědčených Bilsteinů.
Díky za info
Já sem dal jenom pružiny HR se snížením 35/20 a jsem spokojený. Kola mám také 18.
- Přílohy
-
- 4.jpg (84.7 KiB) Zobrazeno 2678 x
-
- Kontaktovat uživatele:
chlapi nemate nekdo snizeni prdele 20?a predku 60?potreboval bych videt jak je to nizko!ta rit bude nakopla ne kdyz to bude jnm 20!nemate nejake fotky s takovym snizenim???
jestli mate ,tak poslete mi je ppls na meil:
new.mathias22@seznam.cz
jestli mate ,tak poslete mi je ppls na meil:
new.mathias22@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
CO RIKATE NA CENU A NA KVALITU???
http://www.f2tuning.cz/produkt/7529-spo ... l?katID=73
nebo mam radsi vzit streetline 60/20 ktery je pevny?u toho fk je zase stavitelny zadek!nemate nekdo tenhle fk na kare?
http://www.f2tuning.cz/produkt/7529-spo ... l?katID=73
nebo mam radsi vzit streetline 60/20 ktery je pevny?u toho fk je zase stavitelny zadek!nemate nekdo tenhle fk na kare?
muzu poreferovat:
-Vogtland/DeCarbon setu, na e36 staval kolem 12tis, ted asi min, snizeni udajne 35/35, v realu podstatne vice... auto tvrde, pri zatizeni lidma spadlo az na zem, v zatackach zadna slava, pruziny proste mekke a tlumice tvrde, krom vzhledu nic moc, pod 2 letech asi na odchodu
-Koni/HR prijemne tuhe, snizeni 35, v kombinaci s tuzsima stabilizatorama poddajny podvozek, na okruhu super (otocka v 160ti me neposlala na boudu)
-Koni/Eibach mám ted na M3 3,0, 15/10 snizeni ideal, da se s tim jeste zaparkovat u obrubniku (pres, teda vetsinou
)... oproti serii mekci v primem smeru (filtruje drobne nerovnosti), v zatackach perfektne drzi, v kombinaci s 3,2 stabilizatorama nema chybu... Koni kolem 12tis, Eibach pruziny 3-4tis, oproti KW se s tim da jezdit jako clovek
za sebe rikam, ze pokud chcete vykon-stabilitu, musi mit tlumice-pruziny nejakou pracovni drahu, zvlast na nasich silnicich, proto pri 50/50 se o tom uz neda moc uvazovat...
-Vogtland/DeCarbon setu, na e36 staval kolem 12tis, ted asi min, snizeni udajne 35/35, v realu podstatne vice... auto tvrde, pri zatizeni lidma spadlo az na zem, v zatackach zadna slava, pruziny proste mekke a tlumice tvrde, krom vzhledu nic moc, pod 2 letech asi na odchodu
-Koni/HR prijemne tuhe, snizeni 35, v kombinaci s tuzsima stabilizatorama poddajny podvozek, na okruhu super (otocka v 160ti me neposlala na boudu)
-Koni/Eibach mám ted na M3 3,0, 15/10 snizeni ideal, da se s tim jeste zaparkovat u obrubniku (pres, teda vetsinou

za sebe rikam, ze pokud chcete vykon-stabilitu, musi mit tlumice-pruziny nejakou pracovni drahu, zvlast na nasich silnicich, proto pri 50/50 se o tom uz neda moc uvazovat...
“Ability is what you're capable of doing.”