Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lady BMW & Angel_1

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ono je tuning a tuning....někomu se líbí tento styl (a proto si ho taky nechal udělat) a někomu se líbí spíš decentní tuning z fabriky (m paket) můj názor...m paket,podvozek a bomby kola a není co ladit :wink: závěrem jen dodám,že pokud se líbí tobě není co řešit...auto musí dělat radost hlavně svému majiteli :wink:
bulik

#42 Příspěvek od bulik »

M3maniac píše:ono je tuning a tuning....někomu se líbí tento styl (a proto si ho taky nechal udělat) a někomu se líbí spíš decentní tuning z fabriky (m paket) můj názor...m paket,podvozek a bomby kola a není co ladit :wink: závěrem jen dodám,že pokud se líbí tobě není co řešit...auto musí dělat radost hlavně svému majiteli :wink:

Pěkně napsáno :cool2:
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od honzibmw »

angel_1 píše:bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)

michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni :-)

bali: kdooo??

honzi: proc Ti tam nesli? To je divny, ne kdyz mas stejny auto?

male sirky kol je to pak jako tranvaj
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od angel_1 »

honzibmw píše:

michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni :-)

male sirky?? 9x18 mi prijde ok...
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od MattyX Moderátor »

angel_1 píše:
honzibmw píše:

spis tou tramvaji myslel aby jsi zvolila dobry ET aby nebyli zalezli moc ve vnitr :) vsak vis ne jak vypada salina ? :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od honzibmw »

MattyX píše:
angel_1 píše:
honzibmw píše:[quote="angel_1"]bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)

9 je malo je to ze zadu jako uzovka,ted tam mam 10 a radeji bych 11 a ty dela ASA ale 9 na úredek je oki

spis tou tramvaji myslel aby jsi zvolila dobry ET aby nebyli zalezli moc ve vnitr :) vsak vis ne jak vypada salina ? :lol:[/quote]
BALI
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od BALI »

tak jsem koukal na iTunera do AT a koukam že mi konkuruješ :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tun ... to-mesice/?
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od angel_1 »

BALI píše:tak jsem koukal na iTunera do AT a koukam že mi konkuruješ :lol: :lol: :lol: :lol:

nene to ty me :-)

jinak tady je na me odkazek:-)
http://www.autosport-tuning.cz/cs/i-tun ... il/?id=590
xxRobertoxx

#49 Příspěvek od xxRobertoxx »

Auto mooc hezké, kola na autě to podle mě kazí - nové tvary na BMW a zastaralé modely kol :?:
Ale to je jen můj názor a je dobré, že máme každý jiný vkus, jezdily by tady stejné káry!!
xxRobertoxx

#50 Příspěvek od xxRobertoxx »

Ale možná to dělají ty hrozné balony!! Možná nižší pneu a bude to OK!!
Ten zadek na té jedné fotce je jak traktor!!!
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od angel_1 »

xxRobertoxx píše:Ale možná to dělají ty hrozné balony!! Možná nižší pneu a bude to OK!!

jj, je tady v sekci tuning tema o auticku, ted mam 17ky 225/50 zadek a je to jen prozatim, v zime nebudu jezdit, budeme v dilne a na jare chci prave koupit ty kola co jsou vtom tematu a pneu 235/40 tak to bude hned o necem jinym, kola delaj auto a i kdyz je sebehezci auto, tak kola to muzou pekne pokazit, presne jak rikas, proto chci jiny, tyhle jsem mela cca rok, ale kdyz to auto bylo "obyc" v paketu, tak na tom vypadaly super, ted jsou takove obycejne, vid?? Jinak doufam zes hlas dal :_)
kavanda

#52 Příspěvek od kavanda »

máš ho pěkně vypiplaný ....... jde vidět,že je to Tvoje životní láska :wink:
máš můj hlas
xxRobertoxx

#53 Příspěvek od xxRobertoxx »

angel_1 píše:
xxRobertoxx píše:Ale možná to dělají ty hrozné balony!! Možná nižší pneu a bude to OK!!

jj, je tady v sekci tuning tema o auticku, ted mam 17ky 225/50 zadek a je to jen prozatim, v zime nebudu jezdit, budeme v dilne a na jare chci prave koupit ty kola co jsou vtom tematu a pneu 235/40 tak to bude hned o necem jinym, kola delaj auto a i kdyz je sebehezci auto, tak kola to muzou pekne pokazit, presne jak rikas, proto chci jiny, tyhle jsem mela cca rok, ale kdyz to auto bylo "obyc" v paketu, tak na tom vypadaly super, ted jsou takove obycejne, vid?? Jinak doufam zes hlas dal :_)

dal bych tam min. 18" - 8J - 225x40x18 et 30-35 a byla by to bomba!!! 17" jsou malé - pro děcka!! :lol: Teď to tady schytám :oops: :lol: Vím,.......... je to o penězích :x
Auto je krásné-hlavně ten zadek!!! ty kola co chceš dát, tak moc hezké, ale se vzhledem moc kupředu nehneš - jsou skoro stejné jak ty původní - chce to změnu ne???
paveld
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od paveld »

Pěkný pěkný, můžu se zeptat kde to je focený? Taky bych se tam zastavil :twisted: .
Ty kola se na to hodí, chromovaný tomu budou sedět. Ty co tam máš se mi moc líbí, ale na takhle upravený auto se už tak nehodí... nebudeš je prodávat? :twisted:
selkie
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od selkie »

me se nelibi ten cumak...ale co clovek, to nazor...ostatnim se stejne nemusi libit moje seriovka :D
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od angel_1 »

kavanda: dekuji dekuji:-)

xxRobertoxx: 17ky jsou ted uz na to male, to mas pravdu, chci chromovy 18ky pneu bud 225/40, nebo 235/40 kazdopadne do jara mam cas nejaky vybrat :-) a taky vybiram a vybiram a nejde o to jestli jsou stejny, me se ty moje libej, jde mi spis o to ze jsou moc obyc, ale kdyz tam dam tyhle chromaky, bude to o necem jinym, ale uvidim :-) mam cas...

paveld: je to u Killci na chate na nejaky piskovne u Tabora, nevim presne kde to bylo, zkus na nej:-) Kola prodavat budu :-), mam na ne uz xx zajemcu, tak je hodim asi na drazbu :D at na me neni nikdo pak nastvanej :-)

selkie: jo mas pravdu, kazdy ma svou hlavu a kdyz nelibi,tak nelibi :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od angel_1 »

Obrázek
novinka :-)
CZAirwolf

#58 Příspěvek od CZAirwolf »

Konecne ma nekdo mensi kufr nez me kabrio :twisted: :lol: :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od angel_1 »

joo ja nemam zadny :-D