M3maniac píše:ono je tuning a tuning....někomu se líbí tento styl (a proto si ho taky nechal udělat) a někomu se líbí spíš decentní tuning z fabriky (m paket) můj názor...m paket,podvozek a bomby kola a není co laditzávěrem jen dodám,že pokud se líbí tobě není co řešit...auto musí dělat radost hlavně svému majiteli
angel_1 píše:bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)
michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni
bali: kdooo??
honzi: proc Ti tam nesli? To je divny, ne kdyz mas stejny auto?
honzibmw píše:angel_1 píše:bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)
michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni
male sirky kol je to pak jako tranvaj
angel_1 píše:honzibmw píše:angel_1 píše:bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)
male sirky?? 9x18 mi prijde ok...
MattyX píše:angel_1 píše:honzibmw píše:[quote="angel_1"]bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)
male sirky?? 9x18 mi prijde ok...
BALI píše:tak jsem koukal na iTunera do AT a koukam že mi konkuruješ![]()
![]()
![]()
xxRobertoxx píše:Ale možná to dělají ty hrozné balony!! Možná nižší pneu a bude to OK!!
Ten zadek na té jedné fotce je jak traktor!!!
angel_1 píše:xxRobertoxx píše:Ale možná to dělají ty hrozné balony!! Možná nižší pneu a bude to OK!!
Ten zadek na té jedné fotce je jak traktor!!!
jj, je tady v sekci tuning tema o auticku, ted mam 17ky 225/50 zadek a je to jen prozatim, v zime nebudu jezdit, budeme v dilne a na jare chci prave koupit ty kola co jsou vtom tematu a pneu 235/40 tak to bude hned o necem jinym, kola delaj auto a i kdyz je sebehezci auto, tak kola to muzou pekne pokazit, presne jak rikas, proto chci jiny, tyhle jsem mela cca rok, ale kdyz to auto bylo "obyc" v paketu, tak na tom vypadaly super, ted jsou takove obycejne, vid?? Jinak doufam zes hlas dal :_)