Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TUNNING OPEL VEKTRA - M5-CLK

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od nicoczech »

Co se týká tuningu je to hlavně a to z největší části oo penězích člověk chce věci ale kde na ně vzít že. Co se mě týče hrozně moc se mě líbí E36 v originálu akorád maličko snížit a pěkný kola decentní křídlo. Ale na ty kola jaksi nemám. A řekl bych že všeho moc škodí... viz toto a oranžovej scháde Ak 47 jo pěkný, ale zase někdo měl hooodně pětitisícovek v kapse...
eric
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od eric »

nicoczech píše:oranžovej scháde Ak 47 jo pěkný, ale zase někdo měl hooodně pětitisícovek v kapse...

http://www.extra-tuning.com/?page_id=444

Ty voe,to by mě zajímalo,jak seten týpek dostal k Rihaně do klipu?!!Asi mu to částečně zaplatilo ty náklady :lol:
xtreme

#43 Příspěvek od xtreme »

hm.. bolo zaujimave si precitat cele tri stranky.. ale nechapem jedno.. tato tema je pre tych ktorych zaujima tuning, ci nie? tak preco tu pisu ludia ktori su proti tuningu, ktorym sa paci napr. renovacia veteranov, alebo tu len vyryvaju a spajaju tuning s tuzingom..
chapem kazdy ma pravo vyjadrit nazor, ale silou mocou presviedcat niekoho ze len ten moj nazor je spravny? :roll:
viem ze vacsina clenov tohto klubu je proti tuningu, ale je tu i par zastancov tuningu tak co takto sa trochu respektovat navzajom? 100 ludi 100 chuti.. nie sme vsetci rovnaki..
mna dost dostalo to porovnanie vectry s tym baworom.. eric.. to bol nevydareny pokus o vtip? toho baworaka mi prislo az luto..
vectri su moje srdcovky, a tiez sa mi nepaci ten zadok a kvoli tomu este nebudem odsudzovat jej majitela.. podla mna si kazdy prisposobuje auto tak aby sa pacilo jemu samemu, tak ak sa to paci majitelovi, tak je to fajn.. kazdopadne podla mna zaujimavy projekt, aspon nieco kreativne, nie len nabachane spojlery z vypredaja.. a ten lak nema chybu..
Odpovědět