Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
carbonová folie do e36
Techniku bych nechtěl prozrazovat.
Pokud budete chtít něco udělat, domluvíme se. S cenama je to složitější. Záleží na povrchu, velikostech, atd...
Čím více dílů, tím méně za jeden díl.
Nejlépe, když řeknete, na kterých dílech chcete provést povrchovou úpravu a já Vám udělám cenovou kalkulaci.
Použití: Interier i exterier
Broušený hliník
Karbon jemný
Karbon
Kevlar
Dřevo Teak
Kořenové dřevo
Tmavý dub
Hadí kůže
Krokodýlí kůže
Leopard

Pokud budete chtít něco udělat, domluvíme se. S cenama je to složitější. Záleží na povrchu, velikostech, atd...
Čím více dílů, tím méně za jeden díl.
Nejlépe, když řeknete, na kterých dílech chcete provést povrchovou úpravu a já Vám udělám cenovou kalkulaci.
Použití: Interier i exterier
Broušený hliník

Karbon jemný

Karbon

Kevlar

Dřevo Teak

Kořenové dřevo

Tmavý dub

Hadí kůže

Krokodýlí kůže

Leopard

-
DíkyRower píše:TO: sadamcx65
Moc se Ti to povedlo, je to opravdu pěknýMáš asi pravdu, že ty stříbrný ledviny byly na Tvém autě asi víc dominantní. Dá se ta folie vůbec ještě sundat?

-
- Kontaktovat uživatele:
-
Jasný, všechno horkovzdušnou pistolí, ze středového sundával - normálně to z toho otrhej - sloupni, protože já jsem to měl dřív nastříkáný na černou barvu, pod tu černou se to muselo celý obrousit, protože ten plast pod tou original folií je celý vroubkovaný ... to bych udělal i pod tu folii, jinak by to mohlo vylézt napovrch a nebylo by to hezký...Tomas8409 píše:sadamcx65 píše:měl jsem to komplet hotový tak za hodinuKarlos745i píše:pekny ale musi s tim bejt dost velka prace ne???je s tím dobrá práce
Jak děláš ohyby? horkým vzduchem? a stoho tředového panelu jsi sundával ten povrch?
-
Jednu z Hornbachu už na autě mám (zlatý pruh) a drží perfektně a to na ní sněží, prší, mrzne a omyval jsem auto za tu dobu asi 10krát a pořád beze změny. Dokonce i v Hornbachu mají u těch folií nalepený takový leták, kde je přímo nafocený interiér automobilu a podobně polepené věci, takže s tím i počítají.mathias22 píše:a nebude to praskat,odlupovat se atd?paska z hornu mi moc nesedi,nemela by byt radsiz nakeho shopu,nebo to je ta sama, a oni si jenom prihodi?