Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zkusenosti podvozky JOM,FK,SuperSport apod.

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
zool

#61 Příspěvek od zool »

IKE píše:Ještě jsem koukal na podvozek KW ale tam je snížení 60/40 a to se mi zdá už hodně.Nemáte někdo fotku auta kde je takové snížení?

jenze taky ne vsecky podvozky ti to snizej presne jak to maj napsany,kamos si koupil ted nevim jestli kw nebo supersport 60/40 a predek mu sednul tak o 3,5 cm zadek nejak 2cm vim ze treba u weitecu to sedne presne jak to pisou..
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Tomas8409 »

zool píše:
IKE píše:Ještě jsem koukal na podvozek KW ale tam je snížení 60/40 a to se mi zdá už hodně.Nemáte někdo fotku auta kde je takové snížení?

jenze taky ne vsecky podvozky ti to snizej presne jak to maj napsany,kamos si koupil ted nevim jestli kw nebo supersport 60/40 a predek mu sednul tak o 3,5 cm zadek nejak 2cm vim ze treba u weitecu to sedne presne jak to pisou..

tak třeba je měl ty origo už unavené tak rozdíl nebyl 6 ale jen 3,5 cm :roll:
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od chimerra »

Tomas8409 píše:
zool píše:

tak třeba je měl ty origo už unavené tak rozdíl nebyl 6 ale jen 3,5 cm :roll:

presne to se stalo me, KW 40\40, predek sel o 3cm dolu a zadek jen o 1cm, nic zvlastniho, vsude pisou ze snizeni je udavano proti stavu original NOVYCH pruzin!!
IKE

#64 Příspěvek od IKE »

Pošle te mi kluci fotku auta na email a napištemi vaše sníženi. ike.bmw@seznam.cz Předku se zas až tak nebojím.Jde mi hlavně o zadek.Kola mi trošku lezou ven a nechci aby to dřelo až toho touringa naložím. Pokud by to tak nepadlo dolu tak bych šel do KW 60/40 Pokud ano koupím WEITEC 50/20
boby06

#65 Příspěvek od boby06 »

Ahoj.A co KONI? na ty tu recenzi nevidim.konkretne tyhle.

http://www.tuning-centrum.cz/product/62 ... 5i-328i-32
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od shade120l »

Zdrawim pánové a potřebuji radu.

chci koupit podvozek Bud 60/20 nebo 35/20

Jenže řeším problém s místem nevím jestli se mi tam pak vůbec vejdou kola páč se mi zdá že je tam nák málo místa už ted....

o kolik se dá snížit ? co předem při -60 už nejspíš budu škrtat nárazníkem ne?

(orig nárazníky vpředu 16" 205/55 vzadu 16" 225/55)
CZAirwolf

#67 Příspěvek od CZAirwolf »

shade120l píše:Zdrawim pánové a potřebuji radu.

chci koupit podvozek Bud 60/20 nebo 35/20

Jenže řeším problém s místem nevím jestli se mi tam pak vůbec vejdou kola páč se mi zdá že je tam nák málo místa už ted....

o kolik se dá snížit ? co předem při -60 už nejspíš budu škrtat nárazníkem ne?

(orig nárazníky vpředu 16" 205/55 vzadu 16" 225/55)

Dej sem foto - zrejme to mas snizene uz ted dost vyrazne. Kazdopadne oblast -60 a vice znamena uz riziko skrtani na vyraznejsich nerovnostech.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Lukys318is »

Mam na aute supersport 2 roky snizeni bylo -60/-40 , a uz pul roku chce podvozek vymenit... za ty 2 roky je ten podvozek tak v prdeli, ze sem to jeste nevidel, zadni kola sou zapadly pod lemem... Uz mam u kámoše připravený KW, ale jeste nebyl cas to tam dat...ale jedno vim jiste, uz nikdy zadny levny shity... JOM, FK, Supersport nikdy... super je taky D2 ale je zas hrozne tvrdej
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od angel_1 »

Lukys318is píše:Mam na aute supersport 2 roky snizeni bylo -60/-40 , a uz pul roku chce podvozek vymenit... za ty 2 roky je ten podvozek tak v prdeli, ze sem to jeste nevidel, zadni kola sou zapadly pod lemem... Uz mam u kámoše připravený KW, ale jeste nebyl cas to tam dat...ale jedno vim jiste, uz nikdy zadny levny shity... JOM, FK, Supersport nikdy... super je taky D2 ale je zas hrozne tvrdej

Jsem si rikala co jsi stim KW udelal :-)
D2jek je x druhu, Racing, Drift, Gravel, Rally a ja mam verzi Street :-), Podle me jedinej co se hodi na nase silnice, aby to nevyklepalo vsechny šroubky :-D, Podvozek drží jak přišitej. Tuhost se da nastavit, takze si stim nak zkusim pohrat :-) Odklon předních kol se dá nastavit, vyška je jasna :-), ma myslim 35 ruznych moznosti nastaveni. Podle me je D2ka nejlepsi podvozek a i kdyz nestoji 10... tak se to vyplati, lepsi nez nejaky levny shity :-)
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no D2 racing na e30 je na nase silnice absolutne nepouzitelny,opravdu se to hodi jen na okruh... po vcerejsi jizde odskakovani a kontorvani v zatackach me to stacilo... neco mekkciho brat :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od angel_1 »

MattyX píše:no D2 racing na e30 je na nase silnice absolutne nepouzitelny,opravdu se to hodi jen na okruh... po vcerejsi jizde odskakovani a kontorvani v zatackach me to stacilo... neco mekkciho brat :)

Taky zalezi jaky jsi mel, jak nastaveny atd atd atd atd :-)
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no jasne stim se da vyhrat...je to zase nastaveny kvuli kolum docela tvrde aby nedrhli o lemy takze taky proto...mozna na mensich kolech s mekcejsim nastaveni to muze byt dobry,ale na to uz bych se asi poohlidl po nejake mekkci variante no nez ten racing :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od angel_1 »

MattyX píše:no jasne stim se da vyhrat...je to zase nastaveny kvuli kolum docela tvrde aby nedrhli o lemy takze taky proto...mozna na mensich kolech s mekcejsim nastaveni to muze byt dobry,ale na to uz bych se asi poohlidl po nejake mekkci variante no nez ten racing :D

mno jak rikam ten street je na bezny jezdeni nejlepsi :-)
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Lukys318is »

angel_1 píše:
Lukys318is píše:Mam na aute supersport 2 roky snizeni bylo -60/-40 , a uz pul roku chce podvozek vymenit... za ty 2 roky je ten podvozek tak v prdeli, ze sem to jeste nevidel, zadni kola sou zapadly pod lemem... Uz mam u kámoše připravený KW, ale jeste nebyl cas to tam dat...ale jedno vim jiste, uz nikdy zadny levny shity... JOM, FK, Supersport nikdy... super je taky D2 ale je zas hrozne tvrdej

D2jek je x druhu, Racing, Drift, Gravel, Rally a ja mam verzi Street :-), Podle me jedinej co se hodi na nase silnice, aby to nevyklepalo vsechny šroubky :-D, Podvozek drží jak přišitej. Tuhost se da nastavit, takze si stim nak zkusim pohrat :-) Odklon předních kol se dá nastavit, vyška je jasna :-), ma myslim 35 ruznych moznosti nastaveni. Podle me je D2ka nejlepsi podvozek a i kdyz nestoji 10... tak se to vyplati, lepsi nez nejaky levny shity :-)

Kazdopadne ten tvuj je hrozne tvrdej, je dobrej, ale na svoje auto bych ho nedal...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od angel_1 »

Lukys318is píše:
angel_1 píše:

Kazdopadne ten tvuj je hrozne tvrdej, je dobrej, ale na svoje auto bych ho nedal...

Tak to pockej az si tam das to KWcko ode me :-D Ja myslim ze ten muj je hodne tvrdej, ale zdaleka neni tak tvrdej jak ostatni modely D2ky :-) a hlavne to neni zadnej shit :-)
levap

#76 Příspěvek od levap »

angel_1 píše:
MattyX píše:no jasne stim se da vyhrat...je to zase nastaveny kvuli kolum docela tvrde aby nedrhli o lemy takze taky proto...mozna na mensich kolech s mekcejsim nastaveni to muze byt dobry,ale na to uz bych se asi poohlidl po nejake mekkci variante no nez ten racing :D

no jak rikam ten street je na bezny jezdeni nejlepsi :-)

Nazdar,tak už mám D2 verzi street objednanou,do 14 dnů by měla přijít
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od angel_1 »

levap píše:
angel_1 píše:

no jak rikam ten street je na bezny jezdeni nejlepsi :-)

Nazdar,tak už mám D2 verzi street objednanou,do 14 dnů by měla přijít

Nazdar :-D Tak mi pak rekni tve hodnoceni :-)
gizi
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od gizi »

beann

#79 Příspěvek od beann »

kdyby si chtel zadni -20 weitec tak sou k mani takze muzes mit 30/20, weitec mam a je to proste sportovni podvozek. tvrdsi ale zas tak aby ti to vymlatilo zuby.
Auto-Fren

#80 Příspěvek od Auto-Fren »

Obrázek
Odpovědět