Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Duplexy na e36 compact

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo-mb

#1 Příspěvek od bobo-mb »

Ahoj lidi, nemáte někdo duplexy na e36 compact (318ti). Zajímá mě zvuk, výkon- zda neklesne (sice to má TUV,ale ....) a hlavně, jestli se to vejde u rezervy,jestli jí nemusim vyndat? Compact jí má na pravý straně pod autem. Pro přesnost se jedná o výfuk http://www.x1-autodily.eu/shop/Díly-dle-typu-vozidla/BMW/3-E36/Compact/Kompletní-výfuky/TT-Exhaust-nerez-vyfuk-Power-635mm-Duplex-3er-BMW-III::19216.html

Za každou radu děkuju
bobo-mb

#2 Příspěvek od bobo-mb »

Ach jo,nikdo pro mě nemá rady? :(
monkey
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od monkey »

ja mam duplex s pricnym tlumicem a rezerva musela jit pryc a co se tyce vykonu ti nereknu pre tam uz byl kdyz sem to koupil ale vim ze to je cely delany ze to neni koupeny...jinak zvuk super
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

nemas nahodou fotku, by me docela zajimalo jak to vypada..
Jinak ta rezerva tam je blbě resena, no.. :?
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od shade120l »

Duplex vypadá skvěle ale nemáš kam dát rezervu tudíž přijdeš o místo na soundsystém
bobo-mb

#6 Příspěvek od bobo-mb »

shade120l píše:Duplex vypadá skvěle ale nemáš kam dát rezervu tudíž přijdeš o místo na soundsystém

soundsystém už mam,takže spíš přijdu o rezervu.jenže to je případ viz. pár řádků nahoře,kde má duplex dělanej.Mě zajímá,jak je to u toho co jsem popsal.Protože ten nemá mezi tlumič,tam vede pouze trubka a na konci koncovka
Hinziik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hinziik »

Jedine naohybat tu trubku co ti povede na miste u rezervy, ja ted budu taky delat duplex a budu si delat trubky sam tak se naohybaj okolo rezervy, protoze nechci prijit o rezervu, uz jednou se mi ot vymstilo kdyz sem po bouracne nevozil rezervu a pak sem trcel na dalnici s bouchlym kolem a rezerva nebyla :?
Pitrsh

#8 Příspěvek od Pitrsh »

jedine predelat ale ,yslim ze to moc jednoduchy nebude to naohejbat kolem rezervy
Odpovědět