Ahoj lidi, nemáte někdo duplexy na e36 compact (318ti). Zajímá mě zvuk, výkon- zda neklesne (sice to má TUV,ale ....) a hlavně, jestli se to vejde u rezervy,jestli jí nemusim vyndat? Compact jí má na pravý straně pod autem. Pro přesnost se jedná o výfuk http://www.x1-autodily.eu/shop/Díly-dle-typu-vozidla/BMW/3-E36/Compact/Kompletní-výfuky/TT-Exhaust-nerez-vyfuk-Power-635mm-Duplex-3er-BMW-III::19216.html
Za každou radu děkuju
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Duplexy na e36 compact
shade120l píše:Duplex vypadá skvěle ale nemáš kam dát rezervu tudíž přijdeš o místo na soundsystém
soundsystém už mam,takže spíš přijdu o rezervu.jenže to je případ viz. pár řádků nahoře,kde má duplex dělanej.Mě zajímá,jak je to u toho co jsem popsal.Protože ten nemá mezi tlumič,tam vede pouze trubka a na konci koncovka
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedine naohybat tu trubku co ti povede na miste u rezervy, ja ted budu taky delat duplex a budu si delat trubky sam tak se naohybaj okolo rezervy, protoze nechci prijit o rezervu, uz jednou se mi ot vymstilo kdyz sem po bouracne nevozil rezervu a pak sem trcel na dalnici s bouchlym kolem a rezerva nebyla