Po úpravě softwaru mi naměřili 183.1 kW na kolech (249 whp), navýšení o 49.4 kW a o 36.5 Nm! I spotřeba šla dolu, po 500 km na dálnici a 200 km po hornatých cestách ostré jízdy jsem měl 9.2 l/100 km.

matal píše:Nechci Ti to nijak hanit, ale za ty lowe bych tam spíš dal ostré vačky a laděný svody..
blesk666 píše:kazdy sa nejak zivi, verim ze DS Motorsport vie co robi. Daj si to zmerat este u nas na nejakej standardnej brzde ako napr LPS 3000 od Maha. ked to je na kolach tak na motore by to u zadokolky tohto vykonu malo byt este o cca 35hp viac cize by to muzelo mat cca cez 210kw na motore (vykon 160kW je u serie udavany ako vykon na motore nie whp). Pisal si ze len remap, so sanim vyfukom by to hp mohlo byt ale whp tazko).
Spotrebu nachajme tak
blesk666 píše:BudVlad: potom klobuk dole. Co ale ten moj dotaz k odmeranemu vykonu na kolach? (teda ze by potom este vykon na motore musel byt est easpon o +-35hp vyssi co by bol narast cca 85hp len softom, saniom a vyfukom)
Filozof píše:Fandím ti chlape![]()
Děláš to jen pro svoji zábavu a zálibu jako BMW fanda nebo to bude sloužit někde na závodech ...
Grafy vypadají perfektně.
Ten zvuk a dravost musí bejt parádní a spotřeba 9,2 mi přijde užasná u skoro 300koní silného auta.
Proč jsi nešel do 335i kde je vyšší potenciál ladění až na uroven BMW M3 ?
měl bys dneska o cca 70 -130 koní více.
Držím palce a doufám že nás budeš zásobovat novejma informacema o autě.
BudVlad píše:Jediný rozdíl (kromě softwaru) mezi N53B30U0 a N53B30O0 je 3stupňové sání. Seriový 330i má 272 bhp. Já 3stupňové sání mám, takže jde v podstatě o navýšení 14 bhp oproti sériovému nastavení, které není optimální pro idividuální motor. DS Motorsport neinstaluje jenom modifikovaný software, ale upravuje ho na brzdě k idividuálnímu motoru. Ta úprava také netrvala pár hodin, ale byl jsem tam skoro celý den.