zdravím,
máte někdo zkušenosti s tímhle http://www.racechip.com/ ??
za 130éček to "prý" zvedne výkon v mém případě ze 177 na 222 koní
za ty prachy by to bylo super kdyby to byla pravda ne?
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
RaceChip
Bufik36 píše:Vypadá to jako obdova tuning boxů. Asi bych auto nikomu jinýmu než prověřenýmu ladičovi map nesvěřil
taky o tomto dodavateli uvazuju..
v nemeckem testu casopisu euro-tuner 2013 testovali 5 pridavnych powerboxu a tento vyrobce v testu vyhral... Premyslim o prostredni variante za 229€ ktera ma podle mne rozumny pomer vykon/cena.
Jeste se podivam na nejaka nemecka fora jestli jsou nejake ohlasy z konkretnich zkusenosti popripade problemy.
Do nasi "stare sluzebni 118d rv2006, jsem po jeji koupi okolo 100tis km na ebay koupil neco podobneho jeste levnejsiho s nalepkou "crd-tuning" stalo to myslim neco okolo 100€, ujeli jsme s tim dalsich 100tis km (na bionaftu B100

No jak jsem psal v 5-kove sekci mezitim jsem ze zvedavosti poridil na ebay jiny powerbox za pouhych 50,- EUR tak jsem na nej zvedavy zda bude pouzitelny, pokud ne vyreklamuji a vratim....

update, abych nedubloval prispevky dnes 5.3. dorazil powerbox, dalsi info v 5-kove sekci....