Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

RaceChip

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hartge120d

#1 Příspěvek od Hartge120d »

zdravím,

máte někdo zkušenosti s tímhle http://www.racechip.com/ ??
za 130éček to "prý" zvedne výkon v mém případě ze 177 na 222 koní

za ty prachy by to bylo super kdyby to byla pravda ne?

Díky
Bufik36

#2 Příspěvek od Bufik36 »

Vypadá to jako obdova tuning boxů. Asi bych auto nikomu jinýmu než prověřenýmu ladičovi map nesvěřil 8)
Dyx

#3 Příspěvek od Dyx »

Bufik36 píše:Vypadá to jako obdova tuning boxů. Asi bych auto nikomu jinýmu než prověřenýmu ladičovi map nesvěřil 8)

taky o tomto dodavateli uvazuju..
v nemeckem testu casopisu euro-tuner 2013 testovali 5 pridavnych powerboxu a tento vyrobce v testu vyhral... Premyslim o prostredni variante za 229€ ktera ma podle mne rozumny pomer vykon/cena.
Jeste se podivam na nejaka nemecka fora jestli jsou nejake ohlasy z konkretnich zkusenosti popripade problemy.
Do nasi "stare sluzebni 118d rv2006, jsem po jeji koupi okolo 100tis km na ebay koupil neco podobneho jeste levnejsiho s nalepkou "crd-tuning" stalo to myslim neco okolo 100€, ujeli jsme s tim dalsich 100tis km (na bionaftu B100 :) a jede to stale jako z praku naprosto bez problemu.... Takze bud ten racechip a nebo crd-tuning. Nejradeji bych dalkove ovladatelny resp. prepinatelny a vypinatelny powerbox, ale zatim jsem zadneho dodavatele za rozumne penize nenasel.....
No jak jsem psal v 5-kove sekci mezitim jsem ze zvedavosti poridil na ebay jiny powerbox za pouhych 50,- EUR tak jsem na nej zvedavy zda bude pouzitelny, pokud ne vyreklamuji a vratim....

:potlesk:
update, abych nedubloval prispevky dnes 5.3. dorazil powerbox, dalsi info v 5-kove sekci....
Odpovědět