Myslim ovládání,spolehlivost,jestli doporučujete manuál nebo smg atd..
Díky za info

Honza325 píše:Chci se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké informace ohledně SMG v E36.
Myslim ovládání,spolehlivost,jestli doporučujete manuál nebo smg atd..
Díky za info
Honza325 píše:Aha,děkuji za info.. A u E36 SMG se řadí normálně pákou,že? Jak si psal o polo-automatu, ona E46 SMG podřazuje sama?
Klidně pište další zkušenosti nebo detaily, mě to zajímá a myslím, že nejsem sám
Speedy píše:PET77 píše:tady ti musim oponovat. ve sportovnim modu to samo neprerazuje, je tam pouze bezpecnostni pojistka, ze to samo podradi na nizsi stupen, pokud je potreba, ale nepreradi na vyssi...
No to neoponuješ, ale potvrzuješ to co jsem psal. Prostě si to přeřadí a je to v pytli
PET77 píše:Speedy píše:PET77 píše:tady ti musim oponovat. ve sportovnim modu to samo neprerazuje, je tam pouze bezpecnostni pojistka, ze to samo podradi na nizsi stupen, pokud je potreba, ale nepreradi na vyssi...
No to neoponuješ, ale potvrzuješ to co jsem psal. Prostě si to přeřadí a je to v pytli
no ted sï nejak nerozumime. kdyz driftujes, tak zpravidla drzis otacky vysoko a automat by ti v takovem pripade mohl preradit na vyssi stupen. ne tak smg. to ti nahoru nepreradi. podradi ti nicmene samo tehdy, pokud ti otacky spadnou prilis nizko a hrozilo by, ze se motor udusi... to ale prece neni pripad pri driftovani... tam drzis otacky vysoko...
PET77 píše:rekl bych, ze nerozlisujes mezi automatickym a manualnim modem smg... to co popisujes by ti teoreticky mohlo udelat smg v automatickem modu (i kdyz si nejsem jist, zda podrazuje i na jednicku... spis jen na 2, 3...)
v kazdem pripade, kdyz si volic nastavis na S - manualni mod, tak se to co popisujes rozodne nestane... proste to zacne zrychlovat na 2, bez jakehokoli podrazovani... az do omezovace...
jedine situace, kdy ti to v manualnim modu podradi dolu jsou kdyz tam treba mas trojku a uplne zastavis atp... (nahoru to samo samozrejme neradi)
tukan píše:http://www.youtube.com/watch?v=EtvmgVtwi1I&feature=related
i když tady startuje ze 3-4 k ot. a normálně stojí na plynu a nemá brzdu tak jestli má vyřazeno a pak to tam pošle nevimasi to budu muset ještě zkusit ale to mam trochu strach že něco z****