Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

welcome m3

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
globusman
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od globusman »

videochat :-)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#162 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

M3maniac píše:call girl :D

:smich:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od patriot »

To tady spíš vypadá jak v klubovkách ... :wink:
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od fojtas »

zdravim a pozdravuju:)
ikdyz je to tady sama narazka atd na konretni lidicky, chtel jsem se podelit o zkusenost po dalsich par km co m3 mam:)
zatim porad maximalni spokojenost, olej vymenen, ted se ceka na dalsi vymenu aby mohl jit i olej do diferáku a vůbec komplet servísek...
a docela zajímavá věc - přes víkend jsem byl s m na horách, pěkně na bílou ve 4 lidech, prkna a lyže dovnitř a úúúplná balada...sice výjezd malinko haproval a trakce blikala jako o život, dojeli jsme i odjeli úplně ok:)
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od fojtas »

jen se uč, myslím, že z Tebe něco vyroste:)

a pro všechny, vzhledem k tomu, že můj hlavní sport jsou silniční motorky, všechny zvu na závody pěkně v létě:)
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Leveler »

Na 15let moc pěkný:)V tý době jsem maximálně krotil motorku na chalupě..Jen dej bacha at se někde nevykosíš..
macam3
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od macam3 »

[quote="fojtas"]zdravim a pozdravuju:)
ikdyz je to tady sama narazka atd na konretni lidicky, chtel jsem se podelit o zkusenost po dalsich par km co m3 mam:)
zatim porad maximalni spokojenost, olej vymenen, ted se ceka na dalsi vymenu aby mohl jit i olej do diferáku a vůbec komplet servísek...
a docela zajímavá věc - přes víkend jsem byl s m na horách, pěkně na bílou ve 4 lidech, prkna a lyže dovnitř a úúúplná balada...sice výjezd malinko haproval a trakce blikala jako o život, dojeli jsme i odjeli úplně ok:)
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?[/quote
jezdím, plužím, kloužu :o :o :o ale mooc sněhu a soli střeše škodi,tak je v teple-než to trochu oschne 8)
M3SMG

#168 Příspěvek od M3SMG »

Dave píše:Tak koukám, že už našla svého nového majitele a vypadá to, že je ve správných rukou.

Gratuluji a přeji spoustu km úžasně rovného asfaltu pro maximální zážitky.

Neříkám, že by mne nezajímalo, za kolik nakonec byla, ale to je věc kupujícího a prodávajícího jestli se k tomu chtějí vyjadřovat, takže se na to ptát nebudu :oops:

Taky M3 E46 nosím v hlavě, ale nevím, jestli seberu odvahu, je to přece jen už dost náročnější auto na údržbu.

Ahoj já moho jen říci za prodávajícího že cena byla stejná jako v inzerátu jen Fojťas dostal zimní kola v ceně,cena byla opravdu dobrá jelikož stavíme a máme doma ještě BMW 520 E60 a Fiata 500 :lol:
I když teď už bych ji neprodal protože už začínám mít opět chuť na něco rychlého takže se budu asi po něčem na jaře koukat.... 8O
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#169 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jezdil jsem s M3 2zimy a nidky zandy problem. E36 navic nema kontrolu trakce nebo tak neco, ale i tka pohoda. Obcas to jde proste bokem :lol:
m3csl

#170 Příspěvek od m3csl »

hmm ...moje E30 M3 je pres zimu v garazi sul by ji uplne rozezrala :( ,ale zimu si vychutnavam v E46.
Odpovědět