Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
welcome m3
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim a pozdravuju:)
ikdyz je to tady sama narazka atd na konretni lidicky, chtel jsem se podelit o zkusenost po dalsich par km co m3 mam:)
zatim porad maximalni spokojenost, olej vymenen, ted se ceka na dalsi vymenu aby mohl jit i olej do diferáku a vůbec komplet servísek...
a docela zajímavá věc - přes víkend jsem byl s m na horách, pěkně na bílou ve 4 lidech, prkna a lyže dovnitř a úúúplná balada...sice výjezd malinko haproval a trakce blikala jako o život, dojeli jsme i odjeli úplně ok:)
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?
ikdyz je to tady sama narazka atd na konretni lidicky, chtel jsem se podelit o zkusenost po dalsich par km co m3 mam:)
zatim porad maximalni spokojenost, olej vymenen, ted se ceka na dalsi vymenu aby mohl jit i olej do diferáku a vůbec komplet servísek...
a docela zajímavá věc - přes víkend jsem byl s m na horách, pěkně na bílou ve 4 lidech, prkna a lyže dovnitř a úúúplná balada...sice výjezd malinko haproval a trakce blikala jako o život, dojeli jsme i odjeli úplně ok:)
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="fojtas"]zdravim a pozdravuju:)
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?[/quote
jezdím, plužím, kloužu
ale mooc sněhu a soli střeše škodi,tak je v teple-než to trochu oschne 
co Vy ostatní emkaři...?jak se Vám jezdí??:) nebo snad všichni garážujete...?[/quote
jezdím, plužím, kloužu

Dave píše:Tak koukám, že už našla svého nového majitele a vypadá to, že je ve správných rukou.
Gratuluji a přeji spoustu km úžasně rovného asfaltu pro maximální zážitky.
Neříkám, že by mne nezajímalo, za kolik nakonec byla, ale to je věc kupujícího a prodávajícího jestli se k tomu chtějí vyjadřovat, takže se na to ptát nebudu![]()
Taky M3 E46 nosím v hlavě, ale nevím, jestli seberu odvahu, je to přece jen už dost náročnější auto na údržbu.
Ahoj já moho jen říci za prodávajícího že cena byla stejná jako v inzerátu jen Fojťas dostal zimní kola v ceně,cena byla opravdu dobrá jelikož stavíme a máme doma ještě BMW 520 E60 a Fiata 500

I když teď už bych ji neprodal protože už začínám mít opět chuť na něco rychlého takže se budu asi po něčem na jaře koukat....