Daimler píše:Já myslím že M3 3,2 by měla jet s omezovačem 261kmh aspon ta moje i spoustu dalíš co jsem koukal na youtube. Nechal jsem si ju odblokovat a nahrát jiný softver a málá uprava a jede mi na 5tku 285 to tam je hned a na 6tku 300kmh ( to už malinko trvá ) je to dobej pocit ,když ti takto jede auto.
Speedy píše:To ze Daimler napsl, ze jel 300 neznamena, ze s ni jezdi takhle stale. Ja treba zkusil, kolik to da a 280km/h je masakr. nicmene jsem tak jel jednou - dvakrat a ak zpatky na 130-160km/h. Bezne jezdim 150, kdyz specham 180, ale jenom tam, kde je dobre videt a nic nejede. Myslim, ze nejsme magori, kteri ve 200 klickujou po dalnici. Jen pro info, M3 zastavi ze 100 na 0 za 2,7s na cca 37m, ale z 200 je to odhadem 4x tolik(mozna nekdo vi presneji). Osobne bych rekl, ze i 200 je az, az
Martinéz píše:Ja osobne bych hlavne s autem starsim cca 5 let pres tech 250 nikdy nejel.. ani z tovarny na to neni staveny a argumenty typu skvela kondice a udrzovany kus neberu, proste se v podvozku uz nekdo hrabal a jak vime, ani v autorizovanym servisu nemakaj 100%..
Vlasta píše:Daimler píše:Já myslím že M3 3,2 by měla jet s omezovačem 261kmh aspon ta moje i spoustu dalíš co jsem koukal na youtube. Nechal jsem si ju odblokovat a nahrát jiný softver a málá uprava a jede mi na 5tku 285 to tam je hned a na 6tku 300kmh ( to už malinko trvá ) je to dobej pocit ,když ti takto jede auto.
E36 M3 300 km/h? Promiň, musím se smát.
xxRobertoxx píše:
Ale to je jasné, jezdi si třeba 500km/h. Jen co jsi měl před M3???
fojtas píše:xxRobertoxx píše:
pujdu postupne moji historii
15 (let) yamaha tzr 125
18 honda cbr600f + honda civic coupe 1,6
20 suzuki gsxr 750 + skoda octavia 1,9 tdi
21 suzuki gsxr 1000 (1 rok 14 v přeboru čr závodů silničních motocyklů) + renault laguna 1,6
22 suzuki gsxr 1000 2006 (5 místo přebor čr, 8 místo velké mistrovství čr závodů silničních motocyklů) + v brne renault laguna 1,6 + megane cc 2,0
23 yamaha r1 2008 (164kg - 198bhp na spojce - bohužel bez umístění po nehodě v tréninku) passat 2,8 a konecne
24 passat zustal, yamaha taky, laguna sla a prislo prvni skutecne auto bmw m3 e46
snad to odpovedelo na Tvou narazku - pohybovat se rychle umim, vetsinou ovsem s hlavou nize nez jsou na bmw motory:))
jsem zastance toho, ze dobre auto s dobrym ridicem na dobrych pneu je bezpecnejsi ve 230 nez cokoli bez jedne z techto vlastnosti ve 130
fojtas píše:xxRobertoxx píše:
pujdu postupne moji historii
15 (let) yamaha tzr 125
18 honda cbr600f + honda civic coupe 1,6
20 suzuki gsxr 750 + skoda octavia 1,9 tdi
21 suzuki gsxr 1000 (1 rok 14 v přeboru čr závodů silničních motocyklů) + renault laguna 1,6
22 suzuki gsxr 1000 2006 (5 místo přebor čr, 8 místo velké mistrovství čr závodů silničních motocyklů) + v brne renault laguna 1,6 + megane cc 2,0
23 yamaha r1 2008 (164kg - 198bhp na spojce - bohužel bez umístění po nehodě v tréninku) passat 2,8 a konecne
24 passat zustal, yamaha taky, laguna sla a prislo prvni skutecne auto bmw m3 e46
snad to odpovedelo na Tvou narazku - pohybovat se rychle umim, vetsinou ovsem s hlavou nize nez jsou na bmw motory:))
jsem zastance toho, ze dobre auto s dobrym ridicem na dobrych pneu je bezpecnejsi ve 230 nez cokoli bez jedne z techto vlastnosti ve 130
xxRobertoxx píše:fojtas píše:xxRobertoxx píše:
No doufám, že nejsi majitel-řidič toho žlutého Meganu Coupe, kterému jsem v Ludgeřovicích šetřil cca před dvěma léty v noci nehodu???Pokud jsou to Ludgeřovice u Ostravy?
Jinak Ok. Čus
Warman píše:
Ty se možná rychle pohybovat umíš, i když to asi umí každý (někteří jen jednou)., ale pokud tě někdo sestřelí, protože tě nemohl předvídat tak ti to asi nebude moc platný. Silnice není okruh. Já nejsem žádný svatoušek, ale 250 a více na veř. kom. je fakt hazard.
fojtas píše:xxRobertoxx píše:fojtas píše:[quote="xxRobertoxx"]
No doufám, že nejsi majitel-řidič toho žlutého Meganu Coupe, kterému jsem v Ludgeřovicích šetřil cca před dvěma léty v noci nehodu???Pokud jsou to Ludgeřovice u Ostravy?
Jinak Ok. Čus
nene to nejsem ja, psal jsem megane cc ne coupe..
jj jsou to tyhle Ludgeřovice...ale jsem většinu času v brně
Daimler píše:Vlasta píše:Daimler píše:Já myslím že M3 3,2 by měla jet s omezovačem 261kmh aspon ta moje i spoustu dalíš co jsem koukal na youtube. Nechal jsem si ju odblokovat a nahrát jiný softver a málá uprava a jede mi na 5tku 285 to tam je hned a na 6tku 300kmh ( to už malinko trvá ) je to dobej pocit ,když ti takto jede auto.
E36 M3 300 km/h? Promiň, musím se smát.
Tak se směj
Speedy píše:M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310