Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Omezovac rychlosti

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od fojtas »

xxRobertoxx píše:
Tak už to chápu s tím, "ať každý jezdí, jak se mu líbí" :?: , tam u vás na vesnici to tak dělají všichni, nebyla noční, kdy se tam nejelo na nějakou nehodu a věčně s chlastem :x
Ale to samozřejmě není nic proti tobě 8)
To je ale asi na jiné téma, tak se všem omlouvám.

u nas na vesnici?volee jsme primo sousede statutarniho mesta ostrava:)
no na prajzske (vresina lhoty atd je havarek dost...) ale v tom pripade jsi mel hodne malo nocnich u nas vim o kazde havarce a rozhodne jich nebylo dramaticky moc...nebo vice nez ove nebo jinych mestech...
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od fojtas »

btw ja dneska 450km s m3 i na horach byla a taky max spokojenost se vsim vsudy:)))
jen na te dalnici se to dneska nejak nezvykle motalo...
Návštěvník

#43 Příspěvek od Návštěvník »

Vlasta píše:
Speedy píše:M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310 :-)

Tak to už musí bejt z pěknýho kopce, na rovině bez větru v zádech E46 M3 290 km/h, E60 M5 320 km/h, víc ani howno.

nj e46 m3 je už pro ty starší povahy,kteří s ní jezdí jen v nedělu na výlet,když nefouká vitr :D s m3 3,2 si e46 m3 dávám na okruhu jak malí kluky :wink: mám to na videjku kdyby něco :D
doomsnoopy

#44 Příspěvek od doomsnoopy »

co mate pomenene na motoroch a prevodovkach ze vam auta idu nad 275 kmh podla gps....
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od fojtas »

Daimler píše:
Vlasta píše:
Speedy píše:M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310 :-)

Tak to už musí bejt z pěknýho kopce, na rovině bez větru v zádech E46 M3 290 km/h, E60 M5 320 km/h, víc ani howno.

nj e46 m3 je už pro ty starší povahy,kteří s ní jezdí jen v nedělu na výlet,když nefouká vitr :D s m3 3,2 si e46 m3 dávám na okruhu jak malí kluky :wink: mám to na videjku kdyby něco :D

dame race na brne nebo kteremkoli jinem okruhu??velice rad pomerim sily a budu hajit cest e46:)))

plus pridam nabidku na svezeni pri preboru cr v horicich, muzeme jezdit jako safety car a uvidime, jestli e36 nebo e46:)))

ikdyz vetsina je vzdy o pilotovi..
Návštěvník

#46 Příspěvek od Návštěvník »

fojtas píše:
Daimler píše:
Vlasta píše:[quote="Speedy"]M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310 :-)

dame race na brne nebo kteremkoli jinem okruhu??velice rad pomerim sily a budu hajit cest e46:)))

plus pridam nabidku na svezeni pri preboru cr v horicich, muzeme jezdit jako safety car a uvidime, jestli e36 nebo e46:)))

ikdyz vetsina je vzdy o pilotovi..[/quote]
No pokud sme se bavili o M3 e46 a ne o CSL ,tak klidně porovnám , Tak mužem zkusit Brněnskej okruh, ten myslim zná každej :wink: Ty jezdíš Brněnskej okruh? si pamatuju šedou M3 e46 jsem předjel v kopci . . . .
kosh

#47 Příspěvek od kosh »

no jo však E36 M3 je lehčí než E46 M3. Jednou jsme to porovnávali a E36 M3 jede opravdu lépe v přímce
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od fojtas »

Daimler píše:
fojtas píše:[

No pokud sme se bavili o M3 e46 a ne o CSL ,tak klidně porovnám , Tak mužem zkusit Brněnskej okruh, ten myslim zná každej :wink: Ty jezdíš Brněnskej okruh? si pamatuju šedou M3 e46 jsem předjel v kopci . . . .

ok, no problem:) budu se velice tesit...na brne mam najezdeno sice skoro nejmene ze vsech okruhu v okoli, ale to je jedno:)mozna ze jsi predjel moji m3, ale ne se mnou za volantem, ja ji mam teprve od konce listopadu...a jinak jsme se na draze asi nepotkali, motorky a auta dohromady davaji jen vyjimecne:)
jaky time mas v brne..?verim, ze diky vaze bude jak pise kosh v primce rychlejsi, nebzybva nez byt o to rychlejsi v jinych segmentech:)
xxRobertoxx

#49 Příspěvek od xxRobertoxx »

fojtas píše:
Daimler píše:
fojtas píše:

ok, no problem:) budu se velice tesit...na brne mam najezdeno sice skoro nejmene ze vsech okruhu v okoli, ale to je jedno:)mozna ze jsi predjel moji m3, ale ne se mnou za volantem, ja ji mam teprve od konce listopadu...a jinak jsme se na draze asi nepotkali, motorky a auta dohromady davaji jen vyjimecne:)
jaky time mas v brne..?verim, ze diky vaze bude jak pise kosh v primce rychlejsi, nebzybva nez byt o to rychlejsi v jinych segmentech:)

Je toto možné? :lol: Já si M3 leštím a šetřím bo mě stála pár (hodně) let šetření penízku a tito draci hurá na okruhy a M3 ukaž co umíš :D Je otázka jak dlouho? Někdy bych to taky rád zkusil, ale tak často jak píšou, nebo jsem pochopil že jezdí, to nemůže sériovému autu (i když je to M3)dělat dobře a proto jsem od tohoto vždy raději upustil. No ale lepší jak kdyby si to chtěli rozdat na D1-to je jasné!!
Ale čerstvě po 30ce a prvním dítěti se na to asi už dívám jinak-blbě co? :oops:
Pak dejte vědět, jak to dopadlo :D
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od MattyX Moderátor »

hh si pamatuju jak kamos co mel e46 m3 se seriovejma brzdama rikal ze odjel 4 ostry kola a radsi to zabalil,pac brzdy se ti odporouci velice velice rychle ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
xxRobertoxx

#51 Příspěvek od xxRobertoxx »

MattyX píše:hh si pamatuju jak kamos co mel e46 m3 se seriovejma brzdama rikal ze odjel 4 ostry kola a radsi to zabalil,pac brzdy se ti odporouci velice velice rychle ;)

No myslím že M3 e46 nemá celkově moc dobré brzdy (malé třmeny), na to jaký to má výkon. Neříkám, že to nebrzdí, ale oproti konkurenci v této třídě je to bída.
kosh

#52 Příspěvek od kosh »

přesně tak. 2 kola na mokru v brně a brzdy byly po smrti
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od MattyX Moderátor »

kosh píše:přesně tak. 2 kola na mokru v brně a brzdy byly po smrti

na bezni jezdeni staci bohate ale ty emkovy brzdy davaji na okruhu sbohem moc rychle :-/ nevim jak jsou na tom ty u csl ?:P
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak ja nevim jak e46, ale e36 s dobryma deskama a originalnima kotoucema uplne v pohode pul hodiny v kuse a zadny vadnuti se nekonalo. Jinak jsem najezdil po okruzich dost km a znam hodne lidi, co jezdi s M3 na okruhu v Moste i Brne a nevidim v tom moc velky problem pro tohle auto. Ale nepopiram, ze je pak urdzba nakladnejsi nez jezdeni po okresce, ale abych si koupil M3 nebo jiny sportak a pak si honil ego poskakovanim pred diskotekama, to mi prijde uchylny :-D
xxRobertoxx

#55 Příspěvek od xxRobertoxx »

na tom okruhu to může být taky honění ega ne?
viz: sejdeme se tam a uvidíme jestli je lepší M3 e46 nebo e36 :wink:
Warman

#56 Příspěvek od Warman »

xxRobertoxx píše:na tom okruhu to může být taky honění ega ne?

dle mého názoru, je to o egu z určitého pohledu vždy, :wink: ale na okruh to patří a je to super zábava. :twisted: Mka přeci nejsou "jen na nákupy" :lol:
kosh

#57 Příspěvek od kosh »

Warman píše:
xxRobertoxx píše:na tom okruhu to může být taky honění ega ne?

dle mého názoru, je to o egu z určitého pohledu vždy, :wink: ale na okruh to patří a je to super zábava. :twisted: Mka přeci nejsou "jen na nákupy" :lol:

přesně tak. Vždy to je o přístupu člověka. Jinak jkdyž bude tepleji a komunikace budou bez sněhu tak se chystáme na eccehomo. Takže vás očekávám taktéž
Warman

#58 Příspěvek od Warman »

Jestli bude v danou dobu čas, tak se určitě připojím. :sigh: Pokud bude znám nějaký termín, prosím o SZ. :thumbsup:
Romek

#59 Příspěvek od Romek »

nelekně te se červené E30 jak proletí mezí váma :lol: :lol: ne rád se s kamošem daimlerem zajezdím a viz s váma ,,,,, jen na okruhu jsem s M5 E34 3,6+čip proháněl M5 E60 po rovince mě kurva o 3 auta ujel ale sliky 4pístky brzdily tím stylem že zase za ním zavěšen a tak pořád dokola a kam ujela do prcky :)
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od fojtas »

no vzdy je to o egu:) ale hlavne je to vzdycky o tom, posunout sve schopnosti dale a verte mi, ze malokdo vi o okruzich to co ja:)prece jen ze dvou kol, ale i tak:) takze hura do toho, pak si clovek treba muze konecne pripadat, ze to skutecne umite!
takze se na vsechny tesim a tesim se i na prvni zkusenost se zadokolkou na okruhu!!
Odpovědět