Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nové BMW X5 M

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od honza330d »

Zde je odkaz na nově pořízené snímky zatím snad nejvíce odhaleného X5M. Už aby byly oficiální fotografie, vypadá to na pořádnou bestii.

http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=201373
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ty IC vypadají zle :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

masakr, myslim, že to až se toho chit Ac nebo jiný úpravce, tak to bude hodné zlý nástroj :twisted:
Peppo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Peppo »

george01

#5 Příspěvek od george01 »

Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg :?: .
WinCent

#6 Příspěvek od WinCent »

george01 píše:Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg :?: .

a který nový M ko podle tebe váží 1300kg ? to i kdyby vyšlo nový e92 CSL tak nebude mít 1300kg :idea: to jsi asi zaspal na e36 kách
Helldiver

#7 Příspěvek od Helldiver »

E46 M3 CSL mala 1385kg, kebyze trosku poladia E92 spravnym smerom a daju tam evoluciu S54ky kde by napriklad nahradili ocelovy blok za nejaky horcikovy, zvysili objem na ~3.4L, pouzili nejake nove technologie (ako napriklad meranie ionickeho prudu po kazdom zapale pre optimalizovanie predzapalu, atd...) tak by sa podla mna na 1350kg pri 380-390PS kludne mohli s E92 CSL dostat (a nejednalo by sa o ziadnu nebezpecnu plechovku (co je oblubeny argument zastancov supersizingu proti "klasikom") ale samozrejme o moderne, bezpecne a aktualne vyzerajuce auto)... Bohuzial by to asi ocenilo len mizive percento ludi narozdiel od nadopovaneho 2 tonoveho mastodonta.
John112
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od John112 »

A proč by u CSL meli snižovat výkon z 420PS na 380-390PS?
Helldiver

#9 Příspěvek od Helldiver »

Lebo by to nebol crossplane V8 ale R6 :roll: . Ale to ja len fantazirujem akym smerom by sa to mohlo uberat...
WinCent

#10 Příspěvek od WinCent »

Helldiver píše:Lebo by to nebol crossplane V8 ale R6 :roll: . Ale to ja len fantazirujem akym smerom by sa to mohlo uberat...

:lol: velkej úlet co...
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od honza330d »

tukan

#12 Příspěvek od tukan »

george01 píše:Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.

mě to taky nikdy nebralo ale od te doby co mě vincent svezl v 4,8 is a já se celou dobu smál jako debil tak se těšim až si koupí X5 M protože ten pohled v zrcátkách jak 2 tunový monstrum (a to byla ještě 3,0i) předjíždí tuňáky cestou domů z mimoně at se snažej jak chtěj a pak choděj kolem auta na benzince s výrazem co to kurwa mělo znamenat mi zůstane do smrti vrytej do paměti :D
WinCent

#13 Příspěvek od WinCent »

tukan píše:

mě to taky nikdy nebralo ale od te doby co mě vincent svezl v 4,8 is a já se celou dobu smál jako debil tak se těšim až si koupí X5 M protože ten pohled v zrcátkách jak 2 tunový monstrum (a to byla ještě 3,0i) předjíždí tuňáky cestou domů z mimoně at se snažej jak chtěj a pak choděj kolem auta na benzince s výrazem co to kurwa mělo znamenat mi zůstane do smrti vrytej do paměti :D

:lol: jj to bylo dobrý...
ovšem na tento rok jsme si oba polepšli o 260PS, tzn. každej o 130koní víc, a to je jiný potenciál :D to bude jiná fun...
george01

#14 Příspěvek od george01 »

tukan píše:mě to taky nikdy nebralo ale od te doby co mě vincent svezl v 4,8 is a já se celou dobu smál jako debil :D

Sak ted se taky smejes ve sve Mtrojce a mozna jeste vic :) .Nebo nemam pravdu?
tukan

#15 Příspěvek od tukan »

hehe to jo směju (teda když mi zrovna nedojde kolik jedu a kde a nezačnu se potit strachy) ale zase o tolik jak jsme si mysleli tý krabici urvaný od řetězu nedávám to třeba 330i dostává uplně jinej vejprask :lol: :wink:
m3csl

#16 Příspěvek od m3csl »

SUV a Mko pekna nuda. ... vubec nechapu proc se do toho automobilka poustela... ./samozrej ze vim proc,delaji to pro prachy a kvuli konkurenci/ ///M znamena motorsport a ne nudnej,neohrabanej pekac pro nafinteny prachace, ktery bez xdrive neudelaji vubec nic ... :P
John112
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od John112 »

m3csl píše:SUV a Mko pekna nuda. ... vubec nechapu proc se do toho automobilka poustela... ./samozrej ze vim proc,delaji to pro prachy a kvuli konkurenci/ ///M znamena motorsport a ne nudnej,neohrabanej pekac pro nafinteny prachace, ktery bez xdrive neudelaji vubec nic ... :P

Myslim, že to "nudnej, neohrabanej" si teda nevystihl. Myslim, ze kdyby si se s nim svezl (samozřejme až bude), tak budes mluvit jinak. :wink:
m3csl

#18 Příspěvek od m3csl »

nevim v kolika Mkach si uz jel /ja vlastnim E30 M3 s upravou DTM/ jezdil jsem ve vsech M3. nejslabsi je E36 s motorem 3.0, nejen motorem ale i jizdnimi vlastostimi atd. M3 E90 vykon, kroutak super, ale problem je vaha 1600 kg je moc. je tam spousta veci, ktere jsou podle meho nazoru zbytecne. a to same je i u X5M=2100kg :cry: . jen chci rict,ze velky vykon a kroutak neni vse. autu chybi hravost,chut projizdeni zatackami atd. jestli mi rozumis. velky vykon a kroutak dnes dokaze kdejaka automobilka napr. 65 AMG, VW s motorem 3.6 atd... . nej M jsou podle meho nazoru E30 M3 a E46 M3 csl :lol:
tukan

#19 Příspěvek od tukan »

m3csl píše:SUV a Mko pekna nuda. ... vubec nechapu proc se do toho automobilka poustela... ./samozrej ze vim proc,delaji to pro prachy a kvuli konkurenci/ ///M znamena motorsport a ne nudnej,neohrabanej pekac pro nafinteny prachace, ktery bez xdrive neudelaji vubec nic ... :P

je vidět že jsi s ničim takovým nejel když je to poslaný až dolu neni to o moc vejš než klasická pětka a když vim co delá 360ps v IS viděl bych to tak že 500ps v x5m mi ukáže záda a s tim xdrive ona csl nemá abs ani jinej system??
John112
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od John112 »

m3csl píše:nevim v kolika Mkach si uz jel /ja vlastnim E30 M3 s upravou DTM/ jezdil jsem ve vsech M3. nejslabsi je E36 s motorem 3.0, nejen motorem ale i jizdnimi vlastostimi atd. M3 E90 vykon, kroutak super, ale problem je vaha 1600 kg je moc. je tam spousta veci, ktere jsou podle meho nazoru zbytecne. a to same je i u X5M=2100kg :cry: . jen chci rict,ze velky vykon a kroutak neni vse. autu chybi hravost,chut projizdeni zatackami atd. jestli mi rozumis. velky vykon a kroutak dnes dokaze kdejaka automobilka napr. 65 AMG, VW s motorem 3.6 atd... . nej M jsou podle meho nazoru E30 M3 a E46 M3 csl :lol:

Chapu jak to myslis, ale ted to ber zase jako ja. Pro tebe to třeba neni nic extra, ale pro normalni lidi je jizda v emku zazitek. Netvrdim, že X5M zajede nejrychleji kolo na Nordschleife, ale když si veme tu hmotnost a ktomu ten krutej motor co tam bude, tak to bude neco. Sedis v obrovskym mohutny aute a pak slapnes na plyn a ono doslova vyleti vpřed. Je jasny že jej nemuzeme srovnavat s CSL, ale musis brat v potaz velikost a hmotnost toho a pak ti vlastne dojde, že to auto bude ve svém segmentu spička. :wink: Už vis jak sem to myslel.
Odpovědět