Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nové BMW X5 M
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg
.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg

george01 píše:Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg.
a který nový M ko podle tebe váží 1300kg ? to i kdyby vyšlo nový e92 CSL tak nebude mít 1300kg

E46 M3 CSL mala 1385kg, kebyze trosku poladia E92 spravnym smerom a daju tam evoluciu S54ky kde by napriklad nahradili ocelovy blok za nejaky horcikovy, zvysili objem na ~3.4L, pouzili nejake nove technologie (ako napriklad meranie ionickeho prudu po kazdom zapale pre optimalizovanie predzapalu, atd...) tak by sa podla mna na 1350kg pri 380-390PS kludne mohli s E92 CSL dostat (a nejednalo by sa o ziadnu nebezpecnu plechovku (co je oblubeny argument zastancov supersizingu proti "klasikom") ale samozrejme o moderne, bezpecne a aktualne vyzerajuce auto)... Bohuzial by to asi ocenilo len mizive percento ludi narozdiel od nadopovaneho 2 tonoveho mastodonta.
Bude to "samice" !!!! video
http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=241157
http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=241157
george01 píše:Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
Nejsem ochranar planety ale tyhle auta uz me opravdu nedavaj smysl.Proc jezdit rychle s vic jak dvouma tunama kdyz to jde lepe s autem ktery vazi 1300kg.
mě to taky nikdy nebralo ale od te doby co mě vincent svezl v 4,8 is a já se celou dobu smál jako debil tak se těšim až si koupí X5 M protože ten pohled v zrcátkách jak 2 tunový monstrum (a to byla ještě 3,0i) předjíždí tuňáky cestou domů z mimoně at se snažej jak chtěj a pak choděj kolem auta na benzince s výrazem co to kurwa mělo znamenat mi zůstane do smrti vrytej do paměti

tukan píše:george01 píše:Tak ja nevim,me tyhle velky auta nejak neberou a natoz kdyz na to chtej dat znacek ///M.Radsi bych videl novou M3 CSL nebo Mko v jednickovy rade.
mě to taky nikdy nebralo ale od te doby co mě vincent svezl v 4,8 is a já se celou dobu smál jako debil tak se těšim až si koupí X5 M protože ten pohled v zrcátkách jak 2 tunový monstrum (a to byla ještě 3,0i) předjíždí tuňáky cestou domů z mimoně at se snažej jak chtěj a pak choděj kolem auta na benzince s výrazem co to kurwa mělo znamenat mi zůstane do smrti vrytej do paměti

ovšem na tento rok jsme si oba polepšli o 260PS, tzn. každej o 130koní víc, a to je jiný potenciál

-
- Kontaktovat uživatele:
m3csl píše:SUV a Mko pekna nuda. ... vubec nechapu proc se do toho automobilka poustela... ./samozrej ze vim proc,delaji to pro prachy a kvuli konkurenci/ ///M znamena motorsport a ne nudnej,neohrabanej pekac pro nafinteny prachace, ktery bez xdrive neudelaji vubec nic ...
Myslim, že to "nudnej, neohrabanej" si teda nevystihl. Myslim, ze kdyby si se s nim svezl (samozřejme až bude), tak budes mluvit jinak.

nevim v kolika Mkach si uz jel /ja vlastnim E30 M3 s upravou DTM/ jezdil jsem ve vsech M3. nejslabsi je E36 s motorem 3.0, nejen motorem ale i jizdnimi vlastostimi atd. M3 E90 vykon, kroutak super, ale problem je vaha 1600 kg je moc. je tam spousta veci, ktere jsou podle meho nazoru zbytecne. a to same je i u X5M=2100kg
. jen chci rict,ze velky vykon a kroutak neni vse. autu chybi hravost,chut projizdeni zatackami atd. jestli mi rozumis. velky vykon a kroutak dnes dokaze kdejaka automobilka napr. 65 AMG, VW s motorem 3.6 atd... . nej M jsou podle meho nazoru E30 M3 a E46 M3 csl 

m3csl píše:SUV a Mko pekna nuda. ... vubec nechapu proc se do toho automobilka poustela... ./samozrej ze vim proc,delaji to pro prachy a kvuli konkurenci/ ///M znamena motorsport a ne nudnej,neohrabanej pekac pro nafinteny prachace, ktery bez xdrive neudelaji vubec nic ...
je vidět že jsi s ničim takovým nejel když je to poslaný až dolu neni to o moc vejš než klasická pětka a když vim co delá 360ps v IS viděl bych to tak že 500ps v x5m mi ukáže záda a s tim xdrive ona csl nemá abs ani jinej system??
-
- Kontaktovat uživatele:
m3csl píše:nevim v kolika Mkach si uz jel /ja vlastnim E30 M3 s upravou DTM/ jezdil jsem ve vsech M3. nejslabsi je E36 s motorem 3.0, nejen motorem ale i jizdnimi vlastostimi atd. M3 E90 vykon, kroutak super, ale problem je vaha 1600 kg je moc. je tam spousta veci, ktere jsou podle meho nazoru zbytecne. a to same je i u X5M=2100kg. jen chci rict,ze velky vykon a kroutak neni vse. autu chybi hravost,chut projizdeni zatackami atd. jestli mi rozumis. velky vykon a kroutak dnes dokaze kdejaka automobilka napr. 65 AMG, VW s motorem 3.6 atd... . nej M jsou podle meho nazoru E30 M3 a E46 M3 csl
Chapu jak to myslis, ale ted to ber zase jako ja. Pro tebe to třeba neni nic extra, ale pro normalni lidi je jizda v emku zazitek. Netvrdim, že X5M zajede nejrychleji kolo na Nordschleife, ale když si veme tu hmotnost a ktomu ten krutej motor co tam bude, tak to bude neco. Sedis v obrovskym mohutny aute a pak slapnes na plyn a ono doslova vyleti vpřed. Je jasny že jej nemuzeme srovnavat s CSL, ale musis brat v potaz velikost a hmotnost toho a pak ti vlastne dojde, že to auto bude ve svém segmentu spička.