A to je tady z fotek tak patrné že (youwee) tvrdí že jsou přední světla jiná?
Podle toho jsem přemýšlel jestli jsou širší, nebo mají jinou barvu a tak... a ono je to v paticích
xxRobertoxx píše:A to je tady z fotek tak patrné že (youwee) tvrdí že jsou přední světla jiná? Podle toho jsem přemýšlel jestli jsou širší, nebo mají jinou barvu a tak... a ono je to v paticích
Já netvrdil že to jde na první pohled vidět... Prý je rozdíl i v tom jak ty světla svítí (poznají to na na tom měřáku na seřízeí světel). Já měl na E36 kupínu taky světlo z nějaké jiné verze, svítílo to úplně nějak divně, na STK na to techni čučel jak puk. Každopádně světla USA/naše mají jiná objednací čísla. A k těm změnám- co si pamauju tak od 3/2003 mají zadní světla jiné objednací číslo, předníma si nejsem jistej.
Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. Prostě to amíci trošku šulej.
Warman píše:Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. Prostě to amíci trošku šulej.
ja nerikal min... ale proste nejak jinak, on mi to i ukazoval v tom meraku ten "paprsek" mel jiny tvar... Neco i mrmlal o tom ze je to treba z nejakyho jinyho auta(coz bylo, protoze bok byl shrnutej o svodidla)
Warman píše:Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. Prostě to amíci trošku šulej.
ja nerikal min... ale proste nejak jinak, on mi to i ukazoval v tom meraku ten "paprsek" mel jiny tvar... Neco i mrmlal o tom ze je to treba z nejakyho jinyho auta(coz bylo, protoze bok byl shrnutej o svodidla)
Potkávací světla u US verze svítí vodorovně,ne jako u evropských verzí kde se od poloviny paprsek zvedá pro lepší osvětlení krajnice.
Když chce někdo přihlásit vůz z USA, tak musí mít dodělanou tzv. Evropskou homologaci, přehodit parkovačky, upravit nebo vyměnit zadní lampy, zařídit různé vyjímky (mají většinou červené blikače, ale u tohoto to asi nebude a nemají mlhovku) atd. Pokud nejsou známí, tak je to celkem dost kaček. Toto M3 je prý vyclené, ale pídil bych se zda má všechny doklady vyřízené k přihlášení, nebo bych to chtěl již s čistopisem.
Kluci děkuji, jsem přesvědčen že to nechci. Pokud by to někdo chtěl tak tam zavolejte a zkuste to jako já, protože já jim řekl že jim nechám svoji 530d na výměnu a oni souhlasili a za celkem slušný love. Kdyby to nebylo smg tak už ji mám doma. Škoda a díky, jdu hledat dál
Whizkyn píše:ahoj, koukal jsem do hledat ale nic jsem nenašel tak se ptám. Mám možnost koupij jednu m3 z usa za super love a chci se zeptat jestli neví někdo(přesně!) jaký rozdíl je u M3 e46 2003 evropské verze a americké verze? Podle toho co jsem viděl na fotkách tak nemá vrtané kotouče, což mě trošku zaráží. To co prodejce uvádí tak by měly mít stejný koně, ale co podvozek atd??? Děkuji
Výkon je uškrcený katalyzátorem kvůli přísnějším normám ... podle mě stačí vysekat katy a reflash jednotky.