Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

m3 e46 usa

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
xxRobertoxx

#21 Příspěvek od xxRobertoxx »

A to je tady z fotek tak patrné že (youwee) tvrdí že jsou přední světla jiná?
Podle toho jsem přemýšlel jestli jsou širší, nebo mají jinou barvu a tak... a ono je to v paticích :D
youwee
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od youwee »

xxRobertoxx píše:A to je tady z fotek tak patrné že (youwee) tvrdí že jsou přední světla jiná?
Podle toho jsem přemýšlel jestli jsou širší, nebo mají jinou barvu a tak... a ono je to v paticích :D
Já netvrdil že to jde na první pohled vidět... Prý je rozdíl i v tom jak ty světla svítí (poznají to na na tom měřáku na seřízeí světel). Já měl na E36 kupínu taky světlo z nějaké jiné verze, svítílo to úplně nějak divně, na STK na to techni čučel jak puk. Každopádně světla USA/naše mají jiná objednací čísla. A k těm změnám- co si pamauju tak od 3/2003 mají zadní světla jiné objednací číslo, předníma si nejsem jistej.
Warman

#23 Příspěvek od Warman »

Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. :? Prostě to amíci trošku šulej. :D
youwee
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od youwee »

Warman píše:Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. :? Prostě to amíci trošku šulej. :D
ja nerikal min... ale proste nejak jinak, on mi to i ukazoval v tom meraku ten "paprsek" mel jiny tvar... Neco i mrmlal o tom ze je to treba z nejakyho jinyho auta(coz bylo, protoze bok byl shrnutej o svodidla)
klasek

#25 Příspěvek od klasek »

youwee píše:
Warman píše:Ty změny jsou tam jen v těch paticích a nemívají parkovací žárovky v parabolách, ale na boku nárazníku v oranžádě. Jestli HB žárovky svítí méně než H, tak to bych netvrdil, ale možné to je. Ještě tam nebývájí u žárovek ty polohovací motorky. :? Prostě to amíci trošku šulej. :D
ja nerikal min... ale proste nejak jinak, on mi to i ukazoval v tom meraku ten "paprsek" mel jiny tvar... Neco i mrmlal o tom ze je to treba z nejakyho jinyho auta(coz bylo, protoze bok byl shrnutej o svodidla)

Potkávací světla u US verze svítí vodorovně,ne jako u evropských verzí kde se od poloviny paprsek zvedá pro lepší osvětlení krajnice.
youwee
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od youwee »

Jo to bylo asi ono, uz je to nejakej patek zpatky, nevim presne jak to bylo ale asi to bylo rovny no. Kazdopadne na STK budou kvuli tomu rvat
Warman

#27 Příspěvek od Warman »

Když chce někdo přihlásit vůz z USA, tak musí mít dodělanou tzv. Evropskou homologaci, přehodit parkovačky, upravit nebo vyměnit zadní lampy, zařídit různé vyjímky (mají většinou červené blikače, ale u tohoto to asi nebude a nemají mlhovku) atd. Pokud nejsou známí, tak je to celkem dost kaček. Toto M3 je prý vyclené, ale pídil bych se zda má všechny doklady vyřízené k přihlášení, nebo bych to chtěl již s čistopisem.
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Whizkyn »

Kluci děkuji, jsem přesvědčen že to nechci. Pokud by to někdo chtěl tak tam zavolejte a zkuste to jako já, protože já jim řekl že jim nechám svoji 530d na výměnu a oni souhlasili a za celkem slušný love. Kdyby to nebylo smg tak už ji mám doma. Škoda a díky, jdu hledat dál :rock:
Warman

#29 Příspěvek od Warman »

To nám ta kárka letí pěkně dolů 8O 8O 8O copak s jí asi je :D

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6899455
xxRobertoxx

#30 Příspěvek od xxRobertoxx »

8O Dobrá cena i na ne možná 100% M3 co?? To si zas koupí nějaký mladý divočák co mu na kvalitě nezáleží, hlavně že to má pořádné koně a bude průser.
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Whizkyn »

Tak to je teda masáž, určo 100% stav he he he he.
xxRobertoxx

#32 Příspěvek od xxRobertoxx »

[quote="Whizkyn"]Tak to je teda masáž, určo 100% stav he he he he.[/qu
Yngwie

#33 Příspěvek od Yngwie »

Whizkyn píše:ahoj, koukal jsem do hledat ale nic jsem nenašel tak se ptám. Mám možnost koupij jednu m3 z usa za super love a chci se zeptat jestli neví někdo(přesně!) jaký rozdíl je u M3 e46 2003 evropské verze a americké verze? Podle toho co jsem viděl na fotkách tak nemá vrtané kotouče, což mě trošku zaráží. To co prodejce uvádí tak by měly mít stejný koně, ale co podvozek atd??? Děkuji

Výkon je uškrcený katalyzátorem kvůli přísnějším normám ... podle mě stačí vysekat katy a reflash jednotky.
Odpovědět