Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Omezovac rychlosti

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Návštěvník

#101 Příspěvek od Návštěvník »

sme to zkoušeli na brzdě papirovou nebo K&N v M3 a dá to 1 koně :lol: Tak sis akorát koupil lepší zvouček :wink:
xxRobertoxx

#102 Příspěvek od xxRobertoxx »

No je mi to jasné.........., měnil jsem komplet náplně a filtry, tak jsem už vzal rovnou sportovní, jestli bude lepší zvuk, tak jen dobře. 8)
Návštěvník

#103 Příspěvek od Návštěvník »

xxRobertoxx píše:No je mi to jasné.........., měnil jsem komplet náplně a filtry, tak jsem už vzal rovnou sportovní, jestli bude lepší zvuk, tak jen dobře. 8)
zvuk bude takovej hutnější, jen když dáš plněj plyn, s Mš se myslím ani jinač nejezdí jak na plnej :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Lion »

Daimler píše:
xxRobertoxx píše:No je mi to jasné.........., měnil jsem komplet náplně a filtry, tak jsem už vzal rovnou sportovní, jestli bude lepší zvuk, tak jen dobře. 8)
zvuk bude takovej hutnější, jen když dáš plněj plyn, s Mš se myslím ani jinač nejezdí jak na plnej :)

Taky mám připravenej na jaro K&N filtřík, tak su na ten zvouček zvědavej. :twisted:
xxRobertoxx

#105 Příspěvek od xxRobertoxx »

V útery ti napíšu :D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od Lion »

xxRobertoxx píše:V útery ti napíšu :D

Ok, no abys pak nenapsal, že to má zvouček jak CSL... :lol:
xxRobertoxx

#107 Příspěvek od xxRobertoxx »

Lion píše:
xxRobertoxx píše:V útery ti napíšu :D

Ok, no abys pak nenapsal, že to má zvouček jak CSL... :lol:

:D :D :D
xxRobertoxx

#108 Příspěvek od xxRobertoxx »

Lion píše:
Daimler píše:

Taky mám připravenej na jaro K&N filtřík, tak su na ten zvouček zvědavej. :twisted:

Filtřík vyměněný...zvuk o něco lepší, ale hlavně to jde více odspodu, ale to je asi tím, že ten původní byl jak prase :oops: Mám z investice radost :)
Odpovědět