Wertheim píše:Když jsme u toho, jak je na tom teda ta červená 46 z Brna? Myslím tu za necelých 400k.. projížděl jí tu někdo? Slyšel jsem že je s ní špatně zacházeno..
Tak nám Brňáci trochu podražili Asi si myslí, že za více peněz na Annonci chytnou nějakého troubu, kterému nakecají top stav No euro roste, tak si myslím, že toto uvidíme v budoucnu častěji.
kamarád tam dělá v tom bazaru a já bych to osobně NEDOPORUČOVAL!!!!!
Několikrát byla už prodaná ale vždy se vrátila zpět-proto tolik majitelu.Ani vzhledově co se týče interieru není žádná krasavice.Až taklhle běhá po bazarech 2 roky.
xxRobertoxx píše:[quote="Wertheim"]Když jsme u toho, jak je na tom teda ta červená 46 z Brna? Myslím tu za necelých 400k.. projížděl jí tu někdo? Slyšel jsem že je s ní špatně zacházeno..
Tak nám Brňáci trochu podražili Asi si myslí, že za více peněz na Annonci chytnou nějakého troubu, kterému nakecají top stav No euro roste, tak si myslím, že toto uvidíme v budoucnu častěji.
kamarád tam dělá v tom bazaru a já bych to osobně NEDOPORUČOVAL!!!!! Několikrát byla už prodaná ale vždy se vrátila zpět-proto tolik majitelu.Ani vzhledově co se týče interieru není žádná krasavice.Až taklhle běhá po bazarech 2 roky.[/quote]
Takhle by M3 dopadat neměly... Smutný to příběh.