Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 E46

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
M3SMG

#21 Příspěvek od M3SMG »

qeuin píše:
xxRobertoxx píše:
Wertheim píše:Když jsme u toho, jak je na tom teda ta červená 46 z Brna? Myslím tu za necelých 400k.. projížděl jí tu někdo? Slyšel jsem že je s ní špatně zacházeno..

Tak nám Brňáci trochu podražili 8O Asi si myslí, že za více peněz na Annonci chytnou nějakého troubu, kterému nakecají top stav :D :D :D No euro roste, tak si myslím, že toto uvidíme v budoucnu častěji.

http://www.annonce.cz/detail/BMW-M3-3-2 ... 7RPNW.html

to je příplatek za V6 :roll:

kamarád tam dělá v tom bazaru a já bych to osobně NEDOPORUČOVAL!!!!!
Několikrát byla už prodaná ale vždy se vrátila zpět-proto tolik majitelu.Ani vzhledově co se týče interieru není žádná krasavice.Až taklhle běhá po bazarech 2 roky.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lion »

M3SMG píše:
qeuin píše:
xxRobertoxx píše:[quote="Wertheim"]Když jsme u toho, jak je na tom teda ta červená 46 z Brna? Myslím tu za necelých 400k.. projížděl jí tu někdo? Slyšel jsem že je s ní špatně zacházeno..

Tak nám Brňáci trochu podražili 8O Asi si myslí, že za více peněz na Annonci chytnou nějakého troubu, kterému nakecají top stav :D :D :D No euro roste, tak si myslím, že toto uvidíme v budoucnu častěji.

http://www.annonce.cz/detail/BMW-M3-3-2 ... 7RPNW.html

to je příplatek za V6 :roll:

kamarád tam dělá v tom bazaru a já bych to osobně NEDOPORUČOVAL!!!!!
Několikrát byla už prodaná ale vždy se vrátila zpět-proto tolik majitelu.Ani vzhledově co se týče interieru není žádná krasavice.Až taklhle běhá po bazarech 2 roky.[/quote]
Takhle by M3 dopadat neměly... :cry: Smutný to příběh.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Leveler »

V uterý jsem se na nu chtěl už zajet podívat:)Už jsem měl ají zaparkováno skoro vedle bazaru, ale bylo tam plno aut, tak jsem zase jel :wink:
Ice_man
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Ice_man »

a není náhodou už prodaná? na tipcars už není
xxRobertoxx

#25 Příspěvek od xxRobertoxx »

Ice_man píše:a není náhodou už prodaná? na tipcars už není

Na Tipcars je pořád 8) 399 000kč,-
Odpovědět