m3csl píše:ja to nechci hrotit, jen me stve, ze na SUV davaji oznaceni M. Mko je proste coupe Motorsport
tak to by podle tebe dělali zbytečně M5 ky a jsou zbytečný protože to není coupe se prober, co píšeš nedává žádnej smysl a když jseš u toho jenom coupe a nic jinýho tak e30 kterou máš je v úvozovkách coupe oproti verzi sedan jen proto že to má dvoje dveře stejně tak jako trabant což je potom taky coupe protože je to dvoudvéř, jinak je to stejná krabice jako sedan tzn. beze změny karoserie na rozdíl od e36, e46, e92 který jsou opravdu kupéčka
to WinCent koukam,ze se ozval X5, nevim jak jsi na tom po technicke strance WinCent ? Kazde kupe se odviji od sedanu ,ale karoserie je upne jina. a je potreba, aby sis precetl diskusi od zacatku, pak mozna pochopis ocem se bavime. a jestli prirovnavas trabant k E30,
téma jsem četl od začátku a myslím že po technické stránce jsem na tom taky dobře a pár BMW už jsem rozdělal když jich mám plnej sklad, určitě nechci porovnávat e30 s trabantem tak jsem to nemyslel jem mě zaseklo co píšeš a završil jsi to tím že jsi napsal že: "Mko je proste coupe Motorsport" proto jsem ti napsal to porovnání co do dvou dveří a skutečnýho coupe jestli myslíš že mám jinej názor jen proto že mám X5 tak to rozhodně ne! jen je třeba pochopit že to dělají aby měli auta pro všechny zákazníky a ne jen pro omezenou sféru lidí. Každý má jiný nároky na auto, ono když budu chtít jet si zařádit na okruh a zadriftovat tak pojedu M3 at je to coupe, sedan, cabrio nebo M5, a pak přijedu domů a pojedu na výlet, dovolenou či nákup né felicií ale X5 is v mém případě nebo do budoucna třeba X5M a budu všeobecně spokojenej, pochopil ? Řeči typu že je to zbytečný... a že by se měli raději soustředit... nebo že M je jen coupe atd. jsou řeči pubertáka... stejně tak jako by ti mohl říct kdokoli kdo má silný SUV nebo offroad že coupe je nahovno, že se do toho nic nevejde a že s tím nikam nezajedeš že je to nepohodlný a v zimě nepoužitelný atd. atd.... takže všechno má svý a je pro jiný věci. Takže ideál vlastnit min. obojí
m3csl píše:to jsou moje slova kosh a co rikas na E46 M3csl? ten zvuk, to je nepopsatelny zazitek a ta jizda
CSL je jiná liga ... to už smrdí supersportem
to se mi prave libi a uz si v nem jel ? jake mas dojmi.
za sebe muzu rict ze je to nepopsatelne peklo.. s m3maniakem za volantem o pulnoci drazdit beskydske kopce... RuDoSh to dostal do ruky a rikal ze todle auto vazne drzet ve dvou rukach volant.. proste bestie
a kosh myslim zazil s maniakem svy
ja,tim ale nechtel tvrdit,ze coupe je the best. samozrejme at si koupi kazdy co mu vyhovuje, ale jestli znas histotii ///Mka tak mi musis dat za pravdu,ze tohle oznaceni nemuze mit SUV. o nic vic mi neslo.
ja,tim ale nechtel tvrdit,ze coupe je the best. samozrejme at si koupi kazdy co mu vyhovuje, ale jestli znas histotii ///Mka tak mi musis dat za pravdu,ze tohle oznaceni nemuze mit SUV. o nic vic mi neslo.
ale vývojáři v M gmbh jak vidíš na to mají jiný názor, takže může... a jestli se ti to auto nelíbí tak si ho jednoduše nekoupíš tak nevím v čem je problém.
Co se týče M3maniakovýho CSL co řízek tak fantasticky nafotil tak to je taky ještě můj nesplněnej sen, ale když vše půjde dobře tak bych si ho taky moc rád pořídil je to prostě pecka !
Řízku smaž to nebo budu mít infarkt nejvíc nejlepší super bomba boží skvělá kára a k tomu M když muže být M5 touring tak jsem rád že se bude dělat i x5 M protože ty porsche jsou nějaký drzý to wincent: už se těšim more až ti to bude stát u baráku
tukan píše:Řízku smaž to nebo budu mít infarkt nejvíc nejlepší super bomba boží skvělá kára a k tomu M když muže být M5 touring tak jsem rád že se bude dělat i x5 M protože ty porsche jsou nějaký drzý to wincent: už se těšim more až ti to bude stát u baráku
to já taky ale to budeš už mít fousy až po zem a už na to neuvidíš myslím že zatím nereál leda bych si zkrátil čekání koupí kompresoru a upgradem na 500ps
ale vývojáři v M gmbh jak vidíš na to mají jiný názor, takže může... a jestli se ti to auto nelíbí tak si ho jednoduše nekoupíš tak nevím v čem je problém.
ale ja nerikam,ze X5M je skarede auto !urcite si najde sve obdivovatele. ja jen rikam,ze by melo mit jine oznaceni nez ///M napr. IS , protoze ///M znamena jiny druh auta nez nadupane SUV. a uz me to nebavi obhajovat.
a vyvojari z M GmbH jsou donuceni marketingem a to vim na 100%, protoze sam jsem konstrukter a delame pro automobilky.
jak tady čtu tak ,,m3csl si koupil m3 e30 je to asi jediné auto co má aje to proněj svátost jak pro škodovkáře 120 ls tu taky vyráběly 20let.ty by si mohl diktovat automobilce co bude vyjíždet pod ///M a ještě dnes bychom jezdili v e30 kách.tak snad když někdo předělá seriovku a bude to motosport tak si ji označí M, nebo myslíš ,že to označí SP jako Sport Paket od seatu
Mě osobně X5,6/ / /M nějak nebere, je to velká těžká kráva, ale chápu,že je to reakce na trh a konkurenci..
Co se týče váhy,tak M5 e60 bude vážit daleko víc než tu někdo psal 1500kg, e39 M5 váží cca 1800kg a e60 nebude lehčí..
Trochu mi vadí na směru BMW,že se uchyluje k turbo motorům a opouští klasické atmosferické motory a tak jim to šlo..