m3csl píše:WinCent píše:m3csl píše:ja to nechci hrotit, jen me stve, ze na SUV davaji oznaceni M. Mko je proste coupe Motorsport

tak to by podle tebe dělali zbytečně M5 ky a jsou zbytečný protože to není coupe

se prober, co píšeš nedává žádnej smysl

a když jseš u toho jenom coupe a nic jinýho tak e30 kterou máš je v úvozovkách coupe oproti verzi sedan jen proto že to má dvoje dveře stejně tak jako trabant což je potom taky coupe protože je to dvoudvéř, jinak je to stejná krabice jako sedan tzn. beze změny karoserie na rozdíl od e36, e46, e92 který jsou opravdu kupéčka

to WinCent
koukam,ze se ozval X5, nevim jak jsi na tom po technicke strance WinCent ?
Kazde kupe se odviji od sedanu

,ale karoserie je upne jina.
a je potreba, aby sis precetl diskusi od zacatku, pak mozna pochopis ocem se bavime. a jestli prirovnavas trabant k E30,
téma jsem četl od začátku a myslím že po technické stránce jsem na tom taky dobře a pár BMW už jsem rozdělal když jich mám plnej sklad, určitě nechci porovnávat e30 s trabantem tak jsem to nemyslel jem mě zaseklo co píšeš a završil jsi to tím že jsi napsal že: "Mko je proste coupe Motorsport" proto jsem ti napsal to porovnání co do dvou dveří a skutečnýho coupe
jestli myslíš že mám jinej názor jen proto že mám X5 tak to rozhodně ne! jen je třeba pochopit že to dělají aby měli auta pro všechny zákazníky a ne jen pro omezenou sféru lidí. Každý má jiný nároky na auto, ono když budu chtít jet si zařádit na okruh a zadriftovat tak pojedu M3 at je to coupe, sedan, cabrio nebo M5, a pak přijedu domů a pojedu na výlet, dovolenou či nákup né felicií ale X5 is v mém případě nebo do budoucna třeba X5M a budu všeobecně spokojenej, pochopil ? Řeči typu že je to zbytečný... a že by se měli raději soustředit... nebo že M je jen coupe atd. jsou řeči pubertáka... stejně tak jako by ti mohl říct kdokoli kdo má silný SUV nebo offroad že coupe je nahovno, že se do toho nic nevejde a že s tím nikam nezajedeš že je to nepohodlný a v zimě nepoužitelný atd. atd.... takže všechno má svý a je pro jiný věci. Takže ideál vlastnit min. obojí