Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

život bez Mka... sucks... badly :-/

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tohle není zpověď do mokrého polštáře, jen konstatování faktu :-)
měl jsem za to, že mi Bmw chybět nebude, že Mko nepotřebuju, že je to iracionální, bla bla... ok, asi je, ale fakt mi chybí...
Das Auto umí jen jedno, jezdit za málo nafty, zbytek je o ničem, pomalu ale jistě se dokáže den po dni znechutit :-/
takže vy co máte ///, užívejte, o prodeji ani neuvažujte :-)
Přílohy
M3_snih.jpg
M3_snih.jpg (33.73 KiB) Zobrazeno 11295 x
“Ability is what you're capable of doing.”
Kail

#2 Příspěvek od Kail »

Aneb čistá hlava? :)
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

Však jsem kroutil hlavou když si najednou spadl do VW :!: Čekal jsem kdy to příde :wink:
Jo jóóó Mpower je prostě něco jiného :lol:
DFender

#4 Příspěvek od DFender »

Nevěřil sem že ho prodáš, ale teď je jasno, budeš stavět nový :D
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Syrup »

mam pocit ze to neplati jenom o Mku, ale vseobecne o baworech :) Taky jsem si myslel ze mi 330i chybet nebude, poridil jsem cordobu a ted tricu a pomalu premejslim ze bych tu cordobu opet vymenil za nejaky trilitrovy coupe....

cordobitch jezdi za malo nafty, nesere se to, ale nejede to a nema to vubec zadnou dusi :)
cabal
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cabal »

upřímnou soustrast ....
budu dělat tak, ať ho nemusim prodat
Rendis

#7 Příspěvek od Rendis »

M-ko je fajn,když funguje :(
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hyena »

Obrázek To si primo koleduje o to abych sem zkopiroval nas ICQ rozhovor na tema Passat vs. BMW :twisted:
KEHO rennsport
Lion
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lion »

To mě Honzo povídej, moje žluté ///Mko je pryč už pomalu 3 měsíce a chybí mě neskutečně. Kdybych nemusel, nešlo by. Člověk má nyní takové smíšené pocity, pocity prázdnoty, nemožnost se jet pořádně projet, když tě to chytne za "koule", jízdní vlastnosti ostatních aut jsou na bodě mrazu, připadám si jak tělo bez duše. :cry: Časem se ale stejně opět vrátím k této srdeční záležitosti. Je to droga. :inlove:
Paavo

#10 Příspěvek od Paavo »

Thumbs up Lion !
pepam3

#11 Příspěvek od pepam3 »

jj. m3 srdeční záležitost. svou první m3 jsem prodal z fin.důvodů také s vědomím, že mi chybět nebude, že si koupím obyč. auto a konec. no a zjistil jsem úplně to samé, že bez m3 to nejde. tudíž po vyřešení živ.situace a dvou letech šetření jsem seděl v m3 zpátky. Myšlenky o prodeji, po druhé mě vážně ani nenapadají :wink:
stejně to dopadne tak, že si m3 kluci zátky znovu koupíte :wink:
DFender

#12 Příspěvek od DFender »

Lion píše:To mě Honzo povídej, moje žluté ///Mko je pryč už pomalu 3 měsíce a chybí mě neskutečně. Kdybych nemusel, nešlo by. Člověk má nyní takové smíšené pocity, pocity prázdnoty, nemožnost se jet pořádně projet, když tě to chytne za "koule", jízdní vlastnosti ostatních aut jsou na bodě mrazu, připadám si jak tělo bez duše. :cry: Časem se ale stejně opět vrátím k této srdeční záležitosti. Je to droga. :inlove:

Tys prodal svoje eMko??? 8O
Alois

#13 Příspěvek od Alois »

To jo.. 8O

Že šla od Hanze k Dominikovi (má na ní taky právo a bude jí, si myslím u něj velice dobře) už vím.. Je až k zasmání ta fotka Passatu v jeho avataru..

ALE že Lion prodal svou M3, to taky nechápu a slyším teď poprvé, však nebyla ani v inzerci, ne?

Já jsem na tom přesně naopak.. :lol:

Zakládám si sbírku (z e2x) včetně M535i e28 (sice nemá Skový motor, ale je to poloM///ko, zase jich je míň jak některých plnokrevných M///), a chci začátkem příštího roku změnit už opravdu definitivně své každodení vozidla E46-328ci Mpaketu a e46-320i Touring taky skoro hotový v Mpaketu, nejlépe za nějaký diesel, kdybych se překonal tak Octavia Combi 2001 nahoru TDI a aspoň v Laurin a Klement, stejně jsem zjistil že to neudělám a minimum by bylo (e39 už opravdu hodně stará a co teprve za pět let) E60 535d/530d nejspíš tour, X5 3.0dA přinejhorším zase E W211 320cdi/270cdi v Avantgarde klidně combi.. :wink:

Vycházím z toho že už chci něco pohodlnějšího a v automatu (to že by to mělo míň žrát, už jsem zavrhl.. jelikož to co jsem vyjmenoval bude žrát stejně jako moje e46 r6 což je 9-13l/100km akorát nafty a né benzínu..)
Ale začínám mít chuť na odvěké sny G270cdi/400cdi 2001 nahoru, nebo R320cdi, CLS 320 cdi.. a napadají mě podobné ptákoviny jako poslední Viano/V cdi automat v Ambiente úplně v kůži, jelikož se mi tohle auto vyždycky líbilo a v předchozím Vianu najezdil spoustu spokojených kilometrů, i když to byly hrozně ojebané mercedesy..

No a Mecedesy se mi líbí ale u téhle značky se mi nelíbí jedině právě ta značka.. Je to opravdu něco jiného žít s Mercedesem, to jak se k člověku lidé chovají, navíc jsem přesvědčený, že je to v nějakých neexistujících statistikách nejškrábanější auto na světě. Ale škrábali mě i e46 kombíka ( asi ta černá metalíza)

Takže docházím ke svému nejjasnějšímu, dlouholetému favoritu, i když jsem už mohl to samé auto před skoro čtyřmi léty mít, ale holotu, proti exklusivní výbavě v té době a to tenkrát rozhodlo.. :lol:

No s tím bych asi další 4 roky vydržel a začínám se ujištovat že s tím se dá jezdit taky za 10-13l, když týpek v M3 e46 smg při maximálních píčovi..ách a neustálém plném plynu a pálení gum nedostal v průměru přes 16l, jen nevím přesně jak by to bylo se servisem, jestli jsou ramena přední nápravy stejné, brzdy by neměl být takový v druhovýrobě od ATE..

Teď jde jen o to jestli na to budu mít koule, a nebo budu rozumný a koupím si denní auto s minimálníma nákladama.. Zase na druhou stranu, tohle je nejlevnější auto co se týká deního používání v poměru spotřeba, údržba/výkony, užitek, zábava ( a to nemluvím o tom že se v každé E46ce kupé dá jet pohodlně ve 4 lidech, v kufru se dá odvézt hodně věcí a má sklápěcí sedačky.. bavím se v porovnání s jinýma kupé)

Najezdil jsem dost v několika e46 m3 v smg a vím co je to za super hučák, manuál jsem nezažil a nechci.. kromě jedné z pěti v kterých jsem jel jelo každé jak utržené z řetězu a mimo jiné jsem pomáhal s koupí WinCentovi a jel v ní taky..

Když porovnám fotky, byl by to hodně podobný společník s mým oblíbeným kupé a každé tlačítko najdu tam, kde budu chtít ať je (narozdíl třeba od těch Mercedesů), udržím si standart a myslím že by mě to mohlo tak jak kupé několik let dopředu bavit.. a to jsem si říkal že e46ku už opravdu nechci, že už je čas jít dál.. :lol: Tohle beru jako vyjímku, uvidíme jak to dopadne.. (Ale automat mít budu a komfortu docílím, že si nechám urazit pracky a nesnížím auto na krev)

(podmínka je maximální výbava a SMG)

Přikládám foto, aneb "najdi deset rozdílů" :lol:
Přílohy
aaaaII..jpg
aaaaII..jpg (40.38 KiB) Zobrazeno 3721 x
aaaa.jpg
aaaa.jpg (169.57 KiB) Zobrazeno 3721 x
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Syrup »

nerikej mi ze premejslis o tyhle M3 ktera ma natocino tech 250 000 km ... to si myslim ze je cisty blaznovstvi, alespon z myho pohledu ...
Alois

#15 Příspěvek od Alois »

Syrup píše:nerikej mi ze premejslis o tyhle M3 ktera ma natocino tech 250 000 km ... to si myslim ze je cisty blaznovstvi, alespon z myho pohledu ...

Ne, o ní nepřemýšlím.. I když se mi líbí, včetně kol. Což je zázrak, M3 e46 se mi líbí jen na origo 19kách, ale tyhle jsou moc hezké, barva OK, interiér se dá zkousnout, Harman/kardon, SMG... nevadila by mě..

Jasně že bych chtěl M///ko a nejen M///ko s nájezdem kolem kila.

Ale ruku na srdce, tak každá desátá co má na tachometru kilo, ho opravdu má najeté, takže by to nemuselo být úplně špatné auto..spousta věcí už bude vyměněna..

Naštěstí si dovolím říct že u e46ky přesně podle interiéru poznám jestli má najeto 80.000km, 120.000km, 170.000km, 200.000km.. :lol: jelikož jsem všechny kilometry i několika aut zažil a z opotřebení na určitých místech je přesně poznat kolik má opravdu najeto.. (určitě jsou velmi zachovalé vyjímky)

Já budu sledovat (jestli do e46ky M půjdu) auta tak do 120.000km, především kvůli toho SMG..
blesk666

#16 Příspěvek od blesk666 »

Alois: prepac mozno som natvrdly, alebo by som nemal byt s kompom v posteli, ale nejak som stratil pri citani tvojho prispevku niekolkokrat nit.

ja som len rad ze som sa dopracoval k tomu ze sa nesnazim hladat aj tam kde to nejde a to mat vsetko v jednom (velke ako VAN, pohodlne ako autobus, obratne ako slalomovy special a vykonne ako Tahac:-)

a mimochodom nieco ako CLS 320Cdi v automate by som si po BMW v zivote kupil len vtedy ak by som BMW uz neznasal. Pokusal som sa to auto testovat a vcelku fajn bolo do momentu ked som chcel mat nejaky pozitok z jazdenia - nastalo ale skor trapenie, 16l nafty na 100km (priemer za cca 300km) a uvarene brzdy.

Preto ja skor plne chapem Hanzove abstaky. Pragmatizmus je svina ale co uz, snad sa k nemu raz vratis
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od matal Moderátor »

Hanzovi docela rozumím, já mám sice jen starou M6 s malým výkonem, ale to auto mě baví vždycky když do něj sednu.. a chybí mi každý den, kdy se v Emmě nemůžu projet.. To auto mám prostě rád.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
martan

#18 Příspěvek od martan »

Jak si jednou zvykneš na ///M, tak potom život bez něj je na nic... Už je to myslím tři čtvrtě roku, co jsem ho prodal kvůli bydlení a do teď jsem se s tím vnitřně nevyrovnal.
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od LiborM »

Já musím říct za sebe,že M3 mám jako drogu,jsem závislák a je to nevyléčitelné,žiju tím autem každej den až si říkám,že jsem blázen......
Alois

#20 Příspěvek od Alois »

matal píše:Hanzovi docela rozumím, já mám sice jen starou M6 s malým výkonem, ale to auto mě baví vždycky když do něj sednu.. a chybí mi každý den, kdy se v Emmě nemůžu projet.. To auto mám prostě rád.. :wink:

M6 s 210kw je auto s malým výkonem? :lol:

Už 635csi bezkat co mám je pocitově hodně, ale hodně silné auto..

Ta M6ka přece musí lítat, 210kw na tak staré auto je šílenost, takže tě moc nechápu.
Odpovědět