Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///M3 e46

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Addis
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Addis »

http://www.sportovnivozy.cz/12076-bmw-m3?fotoZobraz=vse

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo náhodou nezná tento vůz "osobněji" .. stav, km, historie..

Díky předem. 8)
ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ThomasW201 »

Koukni na fotky a videa z posledni sosnovy jak se tam s tim kazdy prohani. To je hrozne provareny a volitany auto. Od toho radsi pryc.
Addis
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Addis »

no ono stačí když vidíš, že to má čtyřboďáky, křídlo, závnodní sicny a nálepky ringu .. ale tak říkal jsem si, třeba je to jen nadšenec, kterýmu se to líbí ... kde bych ty videa moh vidět?
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leveler »

Addis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Addis »

Leveler píše:http://www.youtube.com/results?search_query=Sosnov%C3%A1+9.10.2010&aq=f

Nějak tam toho stříbrňáka nevidím.. ale pobavila mě žlutá Cupra s "poloosa brake systemem" :lol:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Spajky »

Už podle fotek skládačka, ruce pryč...
Wertheim

#7 Příspěvek od Wertheim »

Spajky píše:Už podle fotek skládačka, ruce pryč...

Skládačka? :lol:
MarcusZ24

#8 Příspěvek od MarcusZ24 »

Prosimtě jak jsi poznal, že je to skládačka už podle fotek? Viděl jsi to auto někdy naživo? :lol:
Auto znám osobně, nebudu vám nalhávat, že nějaké mouchy nemá, ale věci jako jsou motor, převodovka, diferák apod. jsou 100%. Nikdo jí nikdy nehonil za studena. Najeté kilometry sedí, teď před pár dny na počítadle svítilo 88890, není problém si je ověřit. Auto nebylo nikdy bouraný. Že se někde najde tukanec na spodku nárazníku od obrubníku nebo semtam škrábanec nepopírám, ale to není nehoda. Sedačky jsou naprosto perfektní, člověka nepustí v zatáčce ani o milimetr, ale přitom jsou pohodlné jak série, která v kůži akorát klouže jak ďas... Jen by mě zajímalo podle čeho tu někteří usuzují, že je to skládačka nebo snad totálně provařený a olítaný auto. Hoši, je to M3, ne 318dT, snad si nikdo z vás nemyslí, že občas jí nikdo neprotáhne, od toho to auto přeci je... :roll:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marty_ »

MarcusZ24 píše:

Prosimtě jak jsi poznal, že je to skládačka už podle fotek? Viděl jsi to auto někdy naživo? :lol:
Auto znám osobně, nebudu vám nalhávat, že nějaké mouchy nemá, ale věci jako jsou motor, převodovka, diferák apod. jsou 100%. Nikdo jí nikdy nehonil za studena. Najeté kilometry sedí, teď před pár dny na počítadle svítilo 88890, není problém si je ověřit. Auto nebylo nikdy bouraný. Že se někde najde tukanec na spodku nárazníku od obrubníku nebo semtam škrábanec nepopírám, ale to není nehoda. Sedačky jsou naprosto perfektní, člověka nepustí v zatáčce ani o milimetr, ale přitom jsou pohodlné jak série, která v kůži akorát klouže jak ďas... Jen by mě zajímalo podle čeho tu někteří usuzují, že je to skládačka nebo snad totálně provařený a olítaný auto. Hoši, je to M3, ne 318dT, snad si nikdo z vás nemyslí, že občas jí nikdo neprotáhne, od toho to auto přeci je... :roll:

Co to je za ty sicny? Moc hezky..
MarcusZ24

#10 Příspěvek od MarcusZ24 »

Martyn píše:Co to je za ty sicny? Moc hezky..

Jsou to König, přesně tyhle, jen bez kůže - http://image.eurotuner.com/f/32549547/eurp_1004_05_o+1995_volkswagen_gti+konig_seats.jpg
V zatáčce se člověk ani nehne a ikdyž se to nezdá, tak jsou geniálně pohodlný :) Jen to nechce bejt moc širokej, oproti závodním Sparcům jsou o trošku širší, ale i tak není od věci si do nich radši sednout před koupí... Mají stavitelný sklon opěradla, jsou normálně sklápěcí a posuvný samozřejmě
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Spajky »

MarcusZ24 píše:

Auto sem naživo neviděl, viděl sem jí na aukru nebo někde, kde bylo ještě víc fotek... Stejně tak sem nechtěl nikoho urazit ;) Netvrdim že po technický stránce auto není OK, to z fotek fakt nepoznám, ale poznám, když je pár dílů úplně jinejch, já sem na to háklivej, někomu to třeba nevadí, mně jo :wink:

Ale za ty prachy je třeba gut. Já bych jí ale nekoupil, už jen kvůli tomu křídlu, nesedícímu laku....sem puntíčkář. Stejně tak ale chápu, že to je mko a že většina z nich něco zažila. Je to o ceně, tady je víc než příznivá, rozuměj za cenu pěkný 36tky, tak to musí bejt něčim vykoupený...
MarcusZ24

#12 Příspěvek od MarcusZ24 »

Spajky píše:Auto sem naživo neviděl, viděl sem jí na aukru nebo někde, kde bylo ještě víc fotek... Stejně tak sem nechtěl nikoho urazit ;) Netvrdim že po technický stránce auto není OK, to z fotek fakt nepoznám, ale poznám, když je pár dílů úplně jinejch, já sem na to háklivej, někomu to třeba nevadí, mně jo :wink:

Ale za ty prachy je třeba gut. Já bych jí ale nekoupil, už jen kvůli tomu křídlu, nesedícímu laku....sem puntíčkář. Stejně tak ale chápu, že to je mko a že většina z nich něco zažila. Je to o ceně, tady je víc než příznivá, rozuměj za cenu pěkný 36tky, tak to musí bejt něčim vykoupený...

Na Aukru nikdy takhle M3 nebyla, to si s něčím pleteš. Aby šla na aukro, to by musela bejt velká zoufalost už a věř mi, že se neprodává kvůli prachům... Nevím kde si vzal, že nesedí lak, protože všechny díly na autě jsou původní a na všech dílech je taktéž původní lak, za tím si stojím :wink: Křídlo dával původní majitel. Stejně tak brzdy a sedačky... Ty jsou super, ale křídlo se mu bohužel moc nepovedlo. Je to sice origo AC Schnitzer, ale tím to končí. Je to samozřejmě otázka vkusu a nejspíš na něj je kupec, kterému se líbí a vymění se za origo odtrhovku. Spíš než abyste tu vypisovali jak je to auto provařený a kdoví co, se přijeďte podívat...
ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ThomasW201 »

tak ok beru zpet ze je provareny a volitany. Nazor odpovidal mim narokum na stav auta. Protoze se neprodava kuli penezum, tak to odpovida stavu, jinak by musela byt za vic. Nekdo kdo na to tak nehlesi si ho rad koupi.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Normální E46 která dostavá to co potřebuje :) to že to slouži jako hračka nevidim v tom zadnej problem , nevim , ja kdyz bych mel emko asi bych ho trestal kde bych mohl :lol: a kdo tvrdi ze ne je lampa :lol: jen ty auta nikdo nechce , cena je pak uz tak nizko ze zase pak lidi premysli co je spatne :lol: vsak on to honza uz proda markovi že ? :lol: :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Paaras

#15 Příspěvek od Paaras »

Cau kluci, auto vlastnim 2 roky,jedinej kdo se s tim v Sosnovy prohanel sem ja a muj kamos,kterej by to auto v zivote neznicil.Na okruhu par hodin byla,to nepopiram,ale vzdy se s ni spravne zachazelo,bourana nebyla,ale dily lakovany byly , a to zadni kridlo a pravej bok u ridice (odreno pri parkovani).Ted 9.10 v Sosnovy mi prirostla k srdci driv nez kdy jindy a taky to bylo moje 1. auto :-) .Premyslim,ze za ty penize se ji opravdu nevyplati prodavat takze z domu pravdepodobne nepujde..
pepam3

#16 Příspěvek od pepam3 »

Ahoj Jendo, nedalo mi to, musím se zastat tvé M3. Udivuji se tady nad lidmi kteří dokáží auto odhadnout už podle fotek v jakém stavu je, o to víc když je to M3. M3 jsem již naživo viděl a zažil, a mohu říci, že sedačky jsou super, sportovní a přitom komfortní (což k mojí výšce 198cm je dost obdivuhodné že jem se v nich cítil nádherně.) K technickému stavu mohu sám za sebe říci, že motor, táhne jako čert, což mám možnost porovnat se svojí m3. dle mého názoru technický stav je důležitější než nějaký lakový díl karosérie, když to není bourané tak to přece nic není s ohledem k m3 na co je předurčena. Křidélko je otázka vkusu, kdy přece jenom AC Schnitzer také ví co dělá, orig. křidélko stojí cca 3000kč.O tom že se M3 vozí na BBS motorsportech už také nikdo nemluví, ty ji mimochodem také moc sluší, než orig. 18" kola.
A odsuzovat prodávané auta podle ceny je taky dost hloupé v této době. Na drahé auta nemáme a ty které jsou levné tak pomluvíme. Zajeďte se nejdříve na auto podívat a pak porovnávejte, já jen doufám, že Honza dostane rozum a zůstane mu doma :wink:
Addis
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Addis »

Díky za komentáře, akorát podotýkám, že jsem chtěl hlavně postřehy od lidí, kteří auto znají, jak jsem na úvod psal.

Majiteli se omlouvám za vyvolání možná nepříjemných ohlasů. 8)
ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ThomasW201 »

Tak vidíš, není se čeho bát. Spoustu jeho kamarádů by to bez ostychu bralo. Je to auto po závodníkovi, ale v dobrém stavu. Záleží co od toho čekáš. Jen nechápu rčení: Na drahé auta nemáme a ty které jsou levné tak pomluvíme. To bychom přeci potom nic nekoupili 8)
Addis
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Addis »

Už mi z toho mrdá, mám cash a prostě nevím co.. rozhodnu se pro jedno za dva dny najdu jiný, pak se zas vrátim k tomu předešlýmu a píšu si plusy a mínusy a stejně mi to je na pí*ču .. :lol: CLK 55 AMG (2003) nebo M3 e46 (2001-02) ? ... (AMG je top stav a cena pod 400k)
ThomasW201
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ThomasW201 »

zalezi na co to chces, shodou okolnosti jsem mel C 55 (W203) a jeste mame v rodine CLS 63 AMG. Mercedes ma neco do sebe, ale neni to bmw. Rovne to jede hezky.
Odpovědět