Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tak konečně M3 e46 v garage
ThomasW201 píše:vyplni to zadery a trhlinky v kovu pomoci nanotechnologie. doplni se tam keramicka vrstva.
znam 2 lidi + mam vlastni zkusenost (318iS), kdy tahle zazracna vrstva (+co se na to nabalilo) zasrala mazaci kanalek na klice a tim se pridrelo ojnicni lozisko... kdokoliv kdo se zabejba tribologii ti rekne, ze tyhle veci fungujou "dle reklamniho prohlaseni" jen v uzkem pasmu teplot/tlaku... proc myslis, ze tyhle zazraky v lahvicce neprodavaji velke olejarske firmy? nalil by jsi "Olej pro GO" a bylo by... velka firma si nemuze dovolit lhat ve velkem (jen v malem, treba vsechny super prisady v olejich a benalu, ale nikdy ne nalejes, hotovo dvacet), tyhle male vymysli obal, nalej neco, udelaji marketing, fungujou dokud to jde na odbyt a pak zas dalsi trubky bezi pro jinej zazrak...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:ThomasW201 píše:vyplni to zadery a trhlinky v kovu pomoci nanotechnologie. doplni se tam keramicka vrstva.
znam 2 lidi + mam vlastni zkusenost (318iS), kdy tahle zazracna vrstva (+co se na to nabalilo) zasrala mazaci kanalek na klice a tim se pridrelo ojnicni lozisko... kdokoliv kdo se zabejba tribologii ti rekne, ze tyhle veci fungujou "dle reklamniho prohlaseni" jen v uzkem pasmu teplot/tlaku... proc myslis, ze tyhle zazraky v lahvicce neprodavaji velke olejarske firmy? nalil by jsi "Olej pro GO" a bylo by... velka firma si nemuze dovolit lhat ve velkem (jen v malem, treba vsechny super prisady v olejich a benalu, ale nikdy ne nalejes, hotovo dvacet), tyhle male vymysli obal, nalej neco, udelaji marketing, fungujou dokud to jde na odbyt a pak zas dalsi trubky bezi pro jinej zazrak...
"... proc myslis, ze tyhle zazraky v lahvicce neprodavaji velke olejarske firmy ?" ... a co třeba proto, že je pro ně lepší prodávat litr oleje za 500,- který musíš vyměnit co 10.000km než zázrak "Olej pro GO" napořád ?
Tím se nechci zastávat sraček do oleje, jen odpověď na otázku ...
-
- Kontaktovat uživatele:
v tom pripade by nemelo smysl ani delal LongLive oleje, stacilo by nalejt zazracnou vodicku do mazutu... ale vis jak, neboj se toho, nalej to do Mka, kdyz je to tak vyborný
uplne stejne jebat "bezkontaktni" svicky, ktery maji taky bezva promo, dokonce i testy, ale realita je jinde...

“Ability is what you're capable of doing.”
našel jsem tyhle blinkry:
http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... omove.html
a jsou asi jen nacvakávací tak jako na E36 poface.jak to mám já, takže v pohodě
http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... omove.html
a jsou asi jen nacvakávací tak jako na E36 poface.jak to mám já, takže v pohodě