udajne je to borec s konice u prostejova.firma to neni ale urcite tomu rozumi dela to nekolik roku a nachipoval xx aut..ten muj znamej co ma m5 mu dal z auta rj a on ji dovezl potom na druhy den, nasadili a on prej hned poznal zmenu.me osobne rikal ze mam sice rok 92 ale uvidi jestli to pujde taky na moji rj.ze nevi co mam v aute za krabicku.musi se proste do ni mrknout.
ARI píše:udajne je to borec s konice u prostejova.firma to neni ale urcite tomu rozumi dela to nekolik roku a nachipoval xx aut..ten muj znamej co ma m5 mu dal z auta rj a on ji dovezl potom na druhy den, nasadili a on prej hned poznal zmenu.me osobne rikal ze mam sice rok 92 ale uvidi jestli to pujde taky na moji rj.ze nevi co mam v aute za krabicku.musi se proste do ni mrknout.
že má pocit je pěkný,ale měl to změřit na brzdě před a po. Já to tak udělám.
ja vim ale zas jezdit na brzdu zas penize.ja mu verim a navic je to borec od nas tady.a ten kterymu to chipoval tomu chlapkovi s tim emkem ten by jen tak svoje bawo do ruky nebo tu jednotku nedal,ho znam to je pan opatrny.a navic mu delal pred lety 525 e34 benzin taky a rikal super.jak chces ja te nenutim do toho.ja to budu delat tak za mesic protoze zitra budu delat vyfuk tak urcite bude zmena s jizdy.tak az to trochu otestuju tak jdu do toho potom.jinak moje auto bylo pred 5 lety na brzde od te doby najelo co ho mam ja ted 25 tisic km.a manik rikal ze byl zvedavej obetoval litr a sel a test ukazal po tolika letech 315 koní.
dobry.ja jsem mluvil s predchozim majitelem meho emka ktery ho mel v roce 2007 a ten si jel na brzdu taky,a rikal ze prekvapen 315 koni a dal uz nevim.pak mel emko realitni makler ktery na nej nemel cas a najel s nim za 4 roky 20 tis km no a ted ho mam ja.no a jsem spokojenej.no uvidim co ten soft akorat jsem to musel opozdit.ale napisu.sel bys do toho taky-
ARI píše:dobry.ja jsem mluvil s predchozim majitelem meho emka ktery ho mel v roce 2007 a ten si jel na brzdu taky,a rikal ze prekvapen 315 koni a dal uz nevim.pak mel emko realitni makler ktery na nej nemel cas a najel s nim za 4 roky 20 tis km no a ted ho mam ja.no a jsem spokojenej.no uvidim co ten soft akorat jsem to musel opozdit.ale napisu.sel bys do toho taky-
nechce se mi platit za "pocity" Chipy tady prodává hodně lidí.Jde o to,aby fungoval.
jasny.ja to ale tedy skusim.mam domluveno ze se mi vrati penize pokud nebudu spokojenej.ten stou 3,8 m5 to ppznal okamzite rikal.nemam co skazit.pak napisu.
kdyz jsem potom trochu sel tak jsem volal kamosovi do canady a ten mi pak volal zpet s odpovedmi co jsem mu rekl.chip kterej stoji v americe 250 dolaru je pro evropu prej k hovnu.maji jinak pry nastelovany jednotky kvuli benzinu kvuli oktanu.takze asi tvuj model us,chip u nas asi nepojme.mozna kdyby se ti nekdo mrkl do jednotky a prehral ji na jiny rezim.ja osobne mam domluvenyho borca co mi to poladi v jednotce az budu mit prachy.