Ahoj, snad už se pomalu blíží chvíle, kdy budu moci vysypat prasátko a koupím M3 E92. Možná si svůj záměr zase rozmyslím, až zjistím, že najít pěkné a zachovalé auto je nemožné, ale i přesto bych se rád zeptal.
Chci koupit auto v německu, mám s tím dost zkušeností. Ale rozhodně nemám zkušenost s koupí M3 E92. Jestli bylo bouraný věřím poznám jak okem, tak měřákem laku.
Ale může mi někdo poradit, na co se zaměřit, abych poznal, jestli je něco zásadního v prdeli? Motor, diferenciál, převodovka (manuál)? apod?
Bohužel nemám nikoho, kdo by tomu tolik rozuměl a ještě byl ochoten se mnou vyrazit do D. Jakékoli informace, které by mně mohly pomoci ocením.
Díky moc, Honza, 608445446
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M3 E92 manuál - prosím, o radu
Taky jsem kupoval z Německa a vzali jsem to tam přímo do BMW servisu, kde jsme si předem domluvili schůzku. Za zevrubnou prohlídku dáš sice třeba 50-100 EUR, ale pokud bys toho litoval, kupuješ si asi špatné auto
Starší šéfmechanik co tam evidentně dělá už dost dlouho to projel, podíval se i ze spoda, upozornil co auto bude potřebovat za výměny v brzké době a doporučil mi to koupit. Lepší postup je snad jen znát někoho, kdo se v M modelech hrabe od dětství a bude tam ochotný s tebou jet. Takže za mě originál BMW pro klid duše